Валерій Воротник підвів підсумки роботи телеканалу і розповів про плани на 2018 рік: “Антена” виходить за межі Черкас

Інтерв’ю з журналістом, керівником телеканалу “Антена” Валерієм Воротником. Підсумки року, що минає, та про плани на майбутнє. Як живуть та працюють у Черкасах журналісти.

Міський голова Черкас готовий йти на перевибори разом з депутатським корпусом

“Я підготував звернення до Верховної Ради, з метою розпуску міської ради”: мер Бондаренко про перевибори.“Черкащани дадуть власну оцінку, хто як працював впродовж останніх двох років”, – міський голова про можливість переобрання міської ради.

Засідання черкаського міськвиконкому вкотре не відбулося. 

Вперше за 20 років черкаським водоканалівцям поповнили автопарк

Нові автомобілі придбано за кошти Черкаської міської ради. Подивитися на обнови приїхав і міський голова Анатолій Бондаренко. Разом із керівництвом «Черкасиводоканалу» він оглянув техніку та схвально оцінив роботу підприємства. Однією з найболючіших проблем на міських мережах є крадіжки люків. Нова техніка дозволить швидко реагувати на такі випадки і унеможливити травмування черкащан. У наступному році на потреби підприємства планують придбати ще декілька легкових автомобілів і спецтехніку з до комплектацією. Нова техніка дозволить якісно та оперативно виконувати завдання з обслуговування мереж, – запевняє керівник «Черкасиводоканалу» Сергій Овчаренко. Загалом, рік що минає був успішним для черкаського Водоканалу. Вдалося виконати низку завдань з модернізації підприємства. Тож придбання сучасних автівок стало логічним завершенням річної продуктивної роботи.

«Черкасиводоканал» отримав новорічний подарунок від міської ради

«Черкасиводоканал» отримав новорічний подарунок від міської ради

Керівництво міста та підприємства привітали водоканалівців із прийдешніми святами. Міський голова вручив колективу підприємства сертифікат на 4,5 млн грн. Музичні вітання водоканалівцям подарував академічний хор «Канон».

«Черкасиводоканал» реконструює головну каналізаційну насосну станцію

Переобрання нового складу Черкаського міськвиконкому не уникнути

Міський голова погоджується з тим, що діючий склад виконавчого комітету є нездатним для плідної роботи. “У новому виконкомі мають бути представлені особи не залежні від політичних партій та кланів”, – заявив міський голова.“Я прагну бачити на керівних посадах у місті ефективних менеджерів, а не представників політичних сил,що лобіюють інтереси конкретних осіб”,- стверджує Анатолій Бондаренко.

 

“Кінотеатр “Салют” має бути повернений у комунальну власність”,- заявив міський голова Черкас