В цей день, 15 листопада 2015 року відбувся другий тур виборів Черкаського міського голови, на яких перемогу отримав Анатолій Бондаренко

15 листопада 2015 року відбувся другий тур виборів Черкаського міського голови, на яких перемогу отримав Анатолій Бондаренко

У ці дні два роки тому завершилася одна з найскандальніших виборчих компаній, що відбувалася в Черкасах. 15 листопада 2015 року відбулося голосування другого туру виборів Черкаського міського голови. Впевнена перемога Бондаренка ознаменувала закінчення тривалої ери повного контролю над містом Черкаси командою Бродського-Одарича.

Напередодні голосування сталася знакова подія – в результаті сутички, що виникла в коридорі телестудії «Рось», між кандидатами на посаду міського голови Бондаренком і Одаричем останній отримав добрячого ляпаса, і наступного дня всі Черкаси обговорювали вчинок Бондаренка, який перетворив його на справжнього героя в очах містян, що втомилися від багаторічної окупації міста заїжджими рейдерами. Не виключено, що саме ця подія деморалізувала команду «вільних демократів» і мобілізувала людей на голосування саме за Бондаренка.

Ми повторюємо історичні сюжети телекомпанії «Антена-Плюс» без коментарів і нагадуємо черкащанам, що можуть змінюватися партії при владі, прізвища депутатів, секретарів і міських голів, а Черкаси залишаються.

«Антена». Знай правду!

Екстремальні перегони: на ралі до Черкас з᾽їдуться учасники з усієї України

18 та 19 листопада у Черкасах відбудеться завершальний етап змагань на серійних автомобілях. Заявки надіслали уже півсотні екіпажів, шість із них – черкащани. Любителів швидкості та гострих відчуттів запрошують у суботу о 14-00 на Соборну площу міста.

Змагання відбуватимуться на території аеропорту, де учасники матимуть подолати 7-кілометрову дистанцію з перешкодами. Але таким, як Володимир боятися нічого, професійний водій уже має досвід перегонів, тож знає, як приборкати залізного коня.

Хтось оманливо думає, що автоспорт – лише для чоловіків. Ламає стереотипи красуня-Альона. Вправну водійку до перегонів заохотив коханий. Та цього разу вона не буде створювати конкуренції чоловікам, а лише вболіватиме.

Крім змагань на денній трасі організатори ралі анонсують дві нічні спецділянки, де спортсмени орієнтуватимуться лише у світлі фар автомобіля та за вказівками штурмана.

У Черкасах відбулися перегони. 

ЗНАЙ ПРАВДУ: Радуцький заробляє на мафах, має дві судимості і зберігає в готівці 400 тисяч доларів

СПРОСТУВАННЯ На виконання Рішення Соснівського районного суду м. Черкаси № 712/14552/17 від 21.05.2018р. у справі про за позовом Радуцього О.Р. до Воротніка В.Л., про захист честі, гідності, ділової репутації та стягнення моральної шкоди, повідомляю, що інформація :розміщена в статті ЗНАЙ ПРАВДУ: РАДУЦЬКИЙ ЗАРОБЛЯЄ НА МАФАХ, МАЄ ДВІ СУДИМОСТІ І ЗБЕРІГАЄ В ГОТІВЦІ 400 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ є частково недостовірною. Твердження «був активним членом місцевого ОЗУ «Торпеди», але не займав видатних позицій. Серед братків 90-х він був відомий не інакше як за прізвищем «Баклан» – є недостовірним. 46 років, проживає в м. Черкаси. Секретар Черкаської міської ради, обраний на цю посаду лише з п’ятої спроби, за що й отримав прізвисько «невпіхуємий». Депутатом Черкаської міськради обраний у 2015 році за списками партії БПП. Тоді ж балотувався на посаду міського голови і вибори з тріском програв, значно поступившись лідерам перегонів Бондаренку та Одаричу. За часів Одарича був активним членом його команди, очолював КП Дирекція Парків. Після обрання секретарем міської ради в 14 році свою посаду в комунальному підприємстві  передав у спадщину родичу. Радуцький має кримінальне минуле – судимий у 90-ті роки за кількома статтями Кримінального кодексу, в тому числі «Хуліганство» . Тоді ще молодий Олександр Радуцький був активним членом місцевого ОЗУ «Торпеди», але не займав видатних позицій. Серед братків 90-х він був відомий не інакше як під прізвищем «Баклан». В додепутатські часи був приватним підприємцем – мав кілька МАФів, які приносили незначний дохід. За часи перебування у владу Радуцький значно збільшив свої статки. За твердженням джерел, володіє десятками МАФІв, розташованих на території міста та землях КП Дирекція парків, яґкі передає в оренду. Кожна точка приносить секретарю міськради щомісячний дохід в розмірі від 5 до 15 тисяч гривень готівкою. Олександр Радуцький вказав в електронній декларації, що зберігає вдома майже 400 тисяч доларів в готівці, а джерелом цих статків назвав підприємницьку діяльність із 1995 до 2007 року. Олександор Радуцький лише формально входить до складу БПП. Юрій Луценко ще в 2015 році заявив, що в Черкасах БПП використано бандитами, які захоплюють владу у місті. Натомість за два роки Радуцький та його соратники не виключені з складу партії. Подейкують, що це відбувається завдяки покровительству голови Черкаської ОДА Ю.Ткаченко, якій має партнерські стосунки з місцевим злочинним угрупуванням, політичне крило якого, ймовірно, очолює Радуцький. «Антена», знай правду!

Південно – Західний район став об’єктом прискіпливих рейдів муніципальної інспекції

Стихійна торгівля у Південно-Західному районі міста є головним болем працівників муніципальної інспекції та черкащан, що живуть у цьому спальному масиві. Несанкціонований ринок в районі Алеї Путейка вкотре став об’єктом уваги муніципальних інспекторів. Впродовж кількох днів вони опрацювали цей сектор та власне результати відчутні. Стихійної торгівлі немає, а на поодинокі випадки порушень з боку підприємців відразу реагують інспектори. Нажаль, на все місто їх не вистачає.

У Черкасах на зупинці «Пушкіна» з᾽явиться іще один кіоск

У черкаському планетарії сталася крадіжка

В ніч на 15 листопада невідомі викрали елементи декоративного лиття на сходах. Викрадені елементи, що привабили зловмисників, виготовленні із чавуну. Відсутність частини конструкції на вході до приміщення помітив директор закладу Сергій Полулях, він і викликав патруль. Поліція зафіксувала факт злочину.

За словами керівника закладу, хто міг вчинити злочин – йому невідомо. Відеокамер чи охорони у будівлі немає. Очевидно, що майже 150-річний планетарій знаходиться у занедбаному стані і потребує ремонту. Незабаром до Черкас має прибути делегація із товариства «Знання» і вирішити подальшу долю закладу.

У планетарії піймали наркоманів. 

Черкащани закидали Соборний парк сміттям

У сквері біля лавок та при вході в парк  – купа побутових відходів та порожніх пляшок. Територія парку перебуває на балансі Черкаської Єпархії УПЦ КП. Тож прибирати парк від сміття мають її працівники. Однак, на території зони відпочинку часто можна побачити неприбране гілля та сміття. Крім того, у парку часто збираються жебраки, безхатьки та пияки, що відповідає його санітарному стану.

 

У середмісті Черкас готується до відкриття ковзанка

Ковзанку для всіх бажаючих влаштовують на території ТЦ «Хрещатик-Сіті».Наразі відбуваються монтажні роботи та облаштування навколишньої території.Подібну розвагу для черкащан влаштовують вже кілька зим поспіль, коли буде офіційне відкриття поки що невідомо

На площі Хрещатик-Сіті запрацювала ковзанка