Працівники «Черкасиобленерго» встановили намети біля «Азоту»

До наметового містечка привезли чани, дрова та шини. Таким чином енергетики вимагають від керівництва розрахуватися з боргами за спожиту електроенергію. Наразі борг ПАТ «АЗОТ» перед Обленерго складає 1,7 млрд грн. На ранок 21 листопада охорона хімічного підприємства зруйнувала наметове містечко енергетиків. Страйкові дії тривають.

Екстрено: ПАТ «Черкасиобленерго» вимагає оголошення надзвичайного стану.

Небезпечно: у середмісті Черкас не працюють світлофори

Світлофори вийшли з ладу на розі вул. Б. Вишневецького та Хрещатика. На вихідних мешканці повідомили про поломку патрульну поліцію, але реакції правоохоронців не дочекалися. Згодом на місце прибули регулювальники. На вказаному перехресті завжди інтенсивний рух транспорту. Нині автівки і пішоходи рухаються у хаотичному порядку. Згідно ПДР – жовтий миготливий сигнал дозволяє рух та інформує про наявність нерегульованого перехрестя.

На Соборній площі осучаснюють світлофори. 

Біля Черкаської податкової інспекції автівка влетіла у люк

Легковик Chevrolet втрапив переднім колесом у відкритий люк. Крадіжка кришок люків – топ-злочин на території міста. Протягом року до поліції направлено 154 повідомлення про крадіжки люків. У зв᾽язку з крадіжками люків правоохоронцями порушено 15 проваджень на 51 епізод.

У Черкасах шукають винних у смерті 6-річного хлопчика. 

23 листопада у Червоній Слободі пройде виїзне засідання мобільної точки доступу до системи безоплатної правової допомоги

З метою консультування громадян у сфері земельних відносин мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги щотижня здійснюють виїзди у райони.

Так, 21 листопада виїзд буде здійснено до м. Корсунь-Шевченківський (вул. Героїв Майдану, 9) та 23 листопада – до с. Червона Слобода (вул. Соборна, 2/1).

Запрошуються громадяни, землевласники, землекористувачі, громадські організації, ЗМІ.

Енергетики увійшли до будівлі Черкаської ОДА

Засідання штабу по введенню надзвичайного стану провели очільники Черкаської області разом з керівництво ПАТ «Азот» та «Черкасиобленерго».Енергетики вимагають оголосити надзвичайний стан в області. Завтра вони оголошують страйк. Керівники разом напрацювали алгоритм дій, для вирішення проблеми із заборгованістю ПАТ « Азот» перед «Черкасиобленерго». Працівники «Черкасиобленерго» увірвалися на засідання штабу та вимагали у керівництва ОДА втрутитися у ситуацію, що склалася.

Екстрено: ПАТ «Черкасиобленерго» вимагає оголошення надзвичайного стану. 

На Соборній площі осучаснюють світлофори

Рух автотранспорту та пішоходів на Соборній площі ускладнився через непрацюючі світлофори. На всіх пішохідних переходах встановлюють спеціальні звукові прилади для незрячих. Забезпечення світлофорних об’єктів спеціальним звуковим устаткуванням, є обов’язковою вимогою облаштування пішохідних переходів

 

Черкащани просять замінити світлофори і зробити дорожню розмітку

У Черкасах шукають винних у смерті 6-річного хлопчика

У п᾽ятницю на території міста загинув 6-річний хлопчик, який потрапив у відкритий каналізаційний люк. З цього приводу на оперативній нараді у мерії доповів директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко. Він повідомив, що відразу після трагедії працівники виїхали на місце і з᾽ясували, що колодязь не знаходиться на балансі «Черкасиводоканалу».

Тим часом у поліції відкрито кримінальне провадження за статтею «Службова недбалість». З цього приводу буде проведена спільна нарада за участю комунальних служб та поліції. За рік до поліції направлено 154 повідомлення про крадіжки люків.