Ситуацію з коронавірусом можуть визнати форс-мажором

Антикризові заходи, спрямовані на підтримку бізнесу в умовах спровокованої поширенням нового коронавірусу кризи, розробили в парламентському комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики.

Читати далі Ситуацію з коронавірусом можуть визнати форс-мажором

В Черкасах введені ЗНАЧНІ карантинні обмеження

В понеділок, 16 березня 2020 року комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, а вслід за нею Черкаський міськвиконком прийняв рішення про введення на території міста більш жорстких карантинних обмежень.
Відтепер в місті закриваються всі ТРЦ, спортивні, навчальні, розважальні установи всіх форм власності. Магазинам та закладам громадського харчування, всім без винятку, рекомендовано припинити роботу, крім продовольчих магазинів, аптек та АЗС до окремого розпорядження міської влади.

Читати далі В Черкасах введені ЗНАЧНІ карантинні обмеження

«Черкасиенергозбут» запроваджує заходи щодо недопущення поширення вірусних захворювань

Обслуговування споживачів у приміщенні ЦОС здійснюватиметься лише за потреби в особистій присутності споживача!

Читати далі «Черкасиенергозбут» запроваджує заходи щодо недопущення поширення вірусних захворювань

З 17 березня у Черкасах працюватимуть лише аптеки, продуктові магазини та АЗС. Можливе припинення роботи громадського транспорту

Тимчасово припинити роботу об’єктів загального користування у зв’язку з карантинними заходами запропонувала виконавчому комітету міська комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це на її засіданні повідомив міський голова Анатолій Бондаренко. 

Читати далі З 17 березня у Черкасах працюватимуть лише аптеки, продуктові магазини та АЗС. Можливе припинення роботи громадського транспорту