Чоловіка затримали за отримання грошей від місцевого підприємця. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Оперативники управління стратегічних розслідувань спільно з працівниками слідчого управління поліції області за процесуального керівництва прокуратури Черкаської області викрили на хабарництві сільського голову одного з сіл Чигиринського району. Посадовець отримав неправомірну вигоду в сумі 10000 гривень від представника підприємця за укладення договору оренди тимчасових місць для розміщення рекламних конструкцій на території села.

Сільському голові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання під вартою.

джерело

Від editor