76-річний убивця: у Черкасах розкрили вбивство з розчленуванням тіла

Правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного у жорстокому вбивстві. Ним виявився 76-річний мешканець Черкас, який перебуваючи в конфлікті з потерпілим, спричинив палицею тілесні ушкодження, від яких останній помер. Аби приховати злочин, зловмисник розчленував тіло.

Дивіться також: В ОДНОМУ З ЧЕРКАСЬКИХ ПІДВАЛІВ ЗНАЙШЛИ РОЗЧЛЕНОВАНЕ ТІЛО 70-РІЧНОГО ЧОЛОВІКА. ПОЛІЦІЯ ВСТАНОВЛЮЄ ПРИЧЕТНИХ ДО УМИСНОГО ВБИВСТВА

Повідомлення про вбивство до Черкаського відділу поліції надійшло 16 листопада. Рідні виявили розчленований труп батька та чоловіка у підвалі багатоповерхового будинку на вулиці Надпільній. До цього, від 14 листопада, вони заявляли про його зникнення.

Розслідуючи вбивство, правоохоронці розпочали обхід сусідів, родичів та знайомих. Вилучали відео з приватних камер спостереження, щоби мати якусь зачіпку на момент скоєння злочину. Проведеним невідкладним обшуком у підвальному приміщенні виявили та вилучили: знаряддя скоєння злочину, взуття та плащ зі слідами крові.

Тоді в одному з магазинів на вулиці Благовісній, що майже за квартал від місця злочину, поліцейські вилучили відео при перегляді якого, помітили зафіксованого пенсіонера у плащі та кросівках знайдених у підвальному приміщенні.

Зібрана інформація про підозрюваного та інші речові докази, а також ряд проведених експертиз вказують на причетність чоловіка до вбивства. Йому вже повідомлено про підозру.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років.