Учні черкаської школи шоковані емоційною поведінкою вчительки

Учні черкаської школи шоковані емоційною поведінкою вчительки англійської мови. У вересні вчителька англійської мови стала класним керівником п᾽ятикласників і почала впроваджувати власні технології у педагогічний процес. До редакції нашого телеканалу потрапили фрагменти  аудіозаписів, зроблених за допомогою системи «батьківського контролю» зі звичайних уроків англійської в учнів 5 класу. Почуте – вражає.

Окрім підвищення голосу та зневажливого ставлення до дітей, вчитель англійської мови ще й веде уроки мовою окупанта. Хоча в українських школах мають викладати українською. Батькам заляканих учнів увірвався терпець, тож вони вирішили надати розголосу конфліктній ситуації.

Коментувати ситуацію на камеру Наталія Макаренко відмовилась, але по телефону говорила спокійно і вже українською.

Як учительські крики можуть повпливати на дитячу психіку, знає доцент кафедри загальної педагогіки та психології ЧНУ ім. Б. Хмельницького Сабіна Раджабова.

У департаменті освіти та гуманітарної політики вирішили дати емоційній учительці останній шанс на вибачення перед учнями. Інакше – вживатимуть рішучих заходів. Спілкувався з педагогинею заступник міського голови, що курує роботу профільного департаменту, Ігор Коломоєць.

Наш телеканал продовжує слідкувати за розвитком подій у цій школі. Стежте за новинами.

 

Продовження теми:

Ученицю 5 класу, що заявила про моральні тортури з боку вчительки англійської, однокласники обізвали “крисою-українкою”, батько викликав до школи поліцію

Світ навиворіт: в некомпетентності освітян винні журналісти!

Передові технології: Антена оприлюднила нові записи методики викладання за “Макаренко”

Один коментар до “Учні черкаської школи шоковані емоційною поведінкою вчительки”

  1. В этой школе есть намного страшнее преподаватель. Клименко Татьяна Федоровна. Не кричит, а просто калечит детские души. Женщина без семьи и детей, обозленная и жестокая. Если говорить о преподавательском гестапо, то это именно о таком преподавателе.

Коментарі закриті.