Австралійка навчає черкаських учнів англійської

Вперше у Черкасах носії мови з інших країн беруть участь у роботі пришкільних мовних таборів. Цього року право на роботу в рамках  проекту GoCamp вибороло лише дві школи: спеціалізована школа №28 та Перша міська гімназія. Ми зазирнули до останньої.

У таборі займалися діти трьох вікових категорій: від першачків до старшокласників. Нині табірну зміну завершують 10-класники. Діти займаються у чотирьох сесіях: драма, ігри, поробки або заняття з екологічної обізнаності, а також спорт. Зокрема тут грають у квідіч, так як герої Гаррі Поттера, але без мітли. Крім англійської у таборі практикували іспанську, французьку та німецьку. Про подорож до української школи розповіла гостя – Деббі Габолінчі:

– Довгий час я працювала офіцером поліції в Австралії. Нині маю гарну можливість бути в Україні як волонтер у якості вчителя та носія англійської мови. На щастя, мене обрали саме для Черкас. Щодня ми говоримо зі школярами, граємо з ними в ігри та звісно практикуємо англійську. На жаль, цей тиждень вже останній у таборі. Україна – чудова країна, де є гарні місця. Мені подобаються Черкаси – це прекрасне та комфортне місто, і найважливіше, що тут живуть привітні люди, які дуже допомагають мені.

Також австралійка зазначила, що черкаські учні дуже здібні та розумні учні. А ось і один із них – Антон. Хлопець задоволений часопроводженням у таборі та демонструє свою вправність в іноземній мові з найкращими побажаннями для глядачів «Антени».