Дамба не перекриватиметься, принаймні ще тиждень – джерело Антени

Міст та дамба через Дніпро не перекриватимуться , принаймні, протягом найближчого тижня. Про це редакції Антени повідомило джерело в ОДА.
Цей період зберіжеться звичайний режим перетину мосту, та поступово буде введено пропуск ВСІХ автомобілів без виключення анонсовані раніш години.

Але у зв1язку з проведенням дорожніх робіт на ділянці дамби (автотраси Н-16), можливе утворення заторів. Такий багатогодинний затор утворився в п’ятницю, 16 червня – відео.

Працівникам ПАТ «Черкасиобленерго» розпочато погашення заборгованості по заробітній платні

Про це заявив голова правління ПАТ  «Черкасиобленерго» О.Самчук. Крім того в Золотоніському РЕМ представлено нове керівництво.

Депутати Черкаської міськради ввели мораторій на забудову Соснівки

Оплесками міські обранці схвалили рішення на заборону зведення нових будинків у лісовому масиві. 27 проголосували «за». Щоправда, під час розгляду проекту були внесені зміни, згідно яких вирішено заборонити видачу нових містобудівних умов і обмежень для нової багатоповерхової житлової забудови до актуалізації Генерального плану.
Як відомо, про введення мораторію на забудову Соснівки йшлося в електронній петиції, що набрала достатню кількість голосів на сайті міськради і була винесена на розгляд сесії.

Міський голова Черкас і секретар посварилися під час сесії, а ПВД і БПП зірвали засідання.

ФК «Черкаський Дніпро» просить фінансової допомоги у міської, обласної влади та місцевого бізнесу

У єдиного представника Черкащини на професійному рівні в українському футболі виникли серйозні фінансові проблеми. Це підтвердив генеральний директор команди Сергій Богуславець. Ще 21 лютого 2017 року на загальних зборах керівників області, керівників міста та менеджменту футбольного клубу, Володимиром Лашкулом було оголошено, що подальше фінансування ним футбольного клубу під великим питанням, тож керівництво клубу має шукати інші джерела фінансування.

За цей час клуб вже звертався за допомогою до міського та обласного бізнесу, однак підтримку ніхто не надав.

Наразі «Черкаський Дніпро» розглядає варіант пере форматування команди у комунальне підприємство. З цією пропозицією вони звернулись до Юрія Ткаченка та Анатолія Бондаренка.

Втім чи потрібне це місту? Наразі це питання відкрите. Адже додаткове фінансове навантаження на міський бюджет може перекрити виплати на інші, вкрай необхідні для життєдіяльності міста, напрямки.

Альтернативним джерелом наповнення бюджету клубу може стати новостворений фонд підтримки ФК «Черкаський Дніпро».

За словами директорів клубу, щомісячно на повноцінну життєдіяльність команди необхідно 1 млн грн, за сезон ця сума може скласти 17 млн грн.

Однак зараз немає чіткої фінансової стратегії розвитку «Черкаського Дніпра». Незважаючи на ці труднощі генеральний директор клубу заявив про те, що команда «Черкаський Дніпро» продовжуватиме виступ у І лізі сезону 17/18 років.

Професійний футбольний клуб розраховує на підтримку з боку влади, небайдужого бізнесу та мешканців міста і області. Керівництво клубу не полишає мрії вивести, вперше в історії нашої області, команду майстрів на найвищий український футбольний рівень – Прем’єр-лігу.

Читайте також: У Черкасах відбулося спортивне свято.

До 75-річчя Пола Маккартні у Черкасах виступив посол музею «The Beatles» в Ліверпулі

18 червня 2017 року культовому англійському музиканту та учаснику легендарного гурту «The Beatles» Полу Маккартні виповнюється 75 років. До цієї знаменної дати для всіх шанувальників його творчості та творчості гурту, у Черкаси завітав посол музею «The Beatles» в Ліверпулі та співавтор книги «Прикасаясь к Вселенной «The Beatles»» Сергій Радченко.

Пан Радченко розповів аудиторії про дитинство та становлення особистостей – учасників гурту, та про те, що могло вплинути на їхні творчі здібності.

«Бітлз» (англ. The Beatles) — британський біт-рок-гурт, створений 1960 року в Ліверпулі. Найбільш знаменитий та популярний музичний гурт за всю історію людства. Також, один з найуспішніших, з комерційної точки зору, музичних гуртів в історії популярної музики. Кількість проданих платівок гурту перевищує один мільярд примірників, що є рекордом світової музичної індустрії. 15 альбомів гурту «Бітлз» очолювали хіт-паради Великої Британії — це більше, ніж у будь-якого іншого виконавця.

Читайте також: На Соборній площі Черкас презентують історію українського державотворення у відео- та фотокартках.

Для черкаських гімнастів хочуть закупити неякісне обладнання за завищеними цінами

Йдеться про закупівлю спортивного обладнання для нової гімнастичної зали у колишньому кінотеатрі «Мир». За словами заслуженого тренера України, старшого тренера-викладача КДЮСШ «Спартак» Алли Красовської, тендерний комітет відхиляє пропозиції німецьких виробників і надає перевагу ФОП Бондаренко, хоча його товар не відповідає вимогам і може призвести до травматизму дітей. Міський голова Анатолій Бондаренко звернувся до правоохоронців щодо цього питання.

Черкаська міськрада нагородила футболістів «Черкаського Дніпра».