Біля черкаської військової частини автівки «тонуть» у калюжах

Проїхати вулицею Байди Вишневецького після дощу досить непросто. Центральна вулиця, що сполучає мікрорайони міста, потребує ремонту. Об᾽їзний шлях досить популярний серед водіїв, оскільки менше завантажений транспортом.

Погода знову може завадити вчасно відремонтувати бульвар Шевченка в Черкасах. 

У Черкасах біля дитячої поліклініки бракує світлофору

На пішохідному переході по вул. Благовісній відсутні дорожні знаки і стерлась розмітка. Черкащани скаржаться на незручності, оскільки водії не завжди пропускають пішоходів на переході без світлофору.

Черкащани просять замінити світлофори і зробити дорожню розмітку. 

“Клондайк відпочиває”: у ПТУ виявили порушень майже на 9 мільйонів

Перевірки були проведені в Черкаському ВПУ ім. Г.Ф.Короленка, Черкаському професійному ліцеї, Черкаському вищому професійному училищі та Черкаському професійному автодорожньому ліцею. До кінця року, за словами Наталії Джуган, заплановано проведення перевірок ще двох професійно-технічних навчальних закладів-Черкаського вищого професійного училища будівельних технологій та Черкаського художньо-технічного коледжу

Виникли затримки з виконанням Громадського бюджету 2017

Черкаські комунальники не встигають прибирати місто

Біля зупинки громадського транспорту «Дитяча поліклініка», що по вул. Благовісна, купа неприбраного сміття. Навпроти зупинки зі сміттям знаходиться дитячий лікувальний заклад. Прибирання міста від сміття здійснює КП «ЧЕЛУАШ» та Черкаська служба чистоти.

Французька компанія розробляє стратегію переробки сміття у Черкасах. 

Біля Черкаської міськради прибирають клумби

Під стінами мерії здійснюють планову обрізку трояндових кущів та розчищання ялівців напередодні зими. Робітники виконують роботи у спецформі та за допомогою спеціального інвентарю. Зрізані рослини вантажать на причеп та вивозять на смітник. Міські квітники приводять до ладу напередодні зимового періоду. У 2017 році на озеленення міста з міського бюджету спрямували 6 млн. грн.

Біля Черкаського міськвиконкому вандали понівечили клумби. 

Слухання Громадського бюджету перетворилися на депутатські дебати

У школі номер сім в районі вулиці Можайського відбулася презентація проектів Громадського бюджету Черкас. Хоча темою зібрання було обговорення проблем цього мікрорайону розпочали із з’ясування відносин між двома депутатами. Прецедентом стала листівка провокаційного змісту. Звинуватили у цьому депутата міської ради Руслана Зjрю. Дебати в актовій залі школи №7 були запеклими та емоційними/

Депутати Черкаської міськради прийняли низку спірних рішень на напівлегітимній сесії

Роботи з реконструкції мосту через Дніпро невдовзі завершаться

Наразі продовжуються роботи з реконструкції мосту через Дніпро. В якій стадії процес та у які терміни мешканці Черкащини знову зможуть безперешкодно пересуватися дамбою через Дніпро? На зі питання відповів журналістам «Антени» Юрій Гайдук, начальник дільниці ТОВ “Шляхове будівництво “АЛЬТКОМ”

«Вечірнє вікно» на мосту через Дніпро знову змістилося. Водії обурені