Як не любити цю країну? Країну маніпуляцій, тотальної брехні і зневіри? – журналіст

Ляшко лякає суспільство новими “страшною хвилею епідемії” і вимагає негайно зробити жорсткішими карантинні обмеження. При тому так і не спромоглися визначити долю внутрішніх ковідних паспортів, вирішити питання з постійним “зависанням” Дії, що призводить до наслідків для щеплених – їх знімають з рейсів, не селять у готелі і навіть загрожують депортацією – купа історій в фейсбуці.

А між іншим, у центрів вакцинації утворилися черги. Люди панікують. На деяких пунктах масової вакцинації скінчилася Moderna для вакцинованих першою дозою. Пропонують колотися Pfizеr. Люди в шоці, як і я, почувши від співробітників, що незабаром з вакциною навіть для щеплених її першою дозою виникне така проблема.

Перевірив на сайті МОЗ і гарячій лінії. Жодного слова проте, що друга доза може бути іншою вакциною. І завірення в тому, що ви отримаєте ГАРАНТОВАНО другу дозу тої самої вакцини. Шок? Це дуже м’яко. Чергова інформаційна диверсія від причетних і зацікавлених в карантині. Нагнітання паніки, недовіра до протиковідної вакцинації і несприйняття карантину. Все розвивається за сценарієм весни 20-го року.
Моя родина і я отримали щеплення. Хоч і коштувало нервів і втрат часу.

Врешті, за цей весь ковідний період колосальна кількість підприємців втратили бізнес. Але днями стало відомо, що власники 15-річних авто не отримуватимуть комунальних субсидій. 15, Карл! Вік автівок, що у Європі здають на утилізацію.

Мери міст повідомляють, що при оголошеній ціні на газ тарифи на опалення будуть космічними.

Уряд сповнений оптимізму і продовжує боротьбу з бідними. З бідними, а не проти бідності.. Базікають про затягування податкового зашморгу. Розповідають що пенсій ми не матиме, але й вимагають при тому платити пенсійні внески добровільно. Королівство кривих дзеркал.

Боже, ну як не любити цю країну? Країну маніпуляцій, тотальної брехні і зневіри?

Валерій Воротник, журналіст