• Погодили проєкт рішення Черкаської міської ради про перейменування вулиці Сурікова на вул.лейтенанта Мукана.

Володимир Мукан – тероборонівець, відомий журналіст, PR-менеджер, який загинув під час виконання бойового завдання під Бахмутом.

Петицію про перейменування підтримали 640 черкащан. З проханням назвати іменем Володимира Мукана вулицю у Черкасах зверталися його рідні, бойові побратими, науковці, журналісти та окремі депутати міської ради. Остаточно перейменування має затвердити рішення сесії міської ради.

• Підтримали зміни до Програми протидії тероризму. Згідно з ними, запланували виділити у наступному році 14 млн грн на необхідні речі для обласного управління СБУ, адже вони не лише ведуть боротьбу зі зрадниками та агентами рф, а й виконують важливі завдання на передовій.

• Підтримали зміни до Програми реалізації заходів цивільного захисту. Відповідно до них, передбачено надання субвенції 390 тис. грн нашим рятувальникам для розроблення КПД для будівництва укриттів цивільного захисту.

• Продовжили на два роки дію програми стимулювання педагогічних працівників дитячих садочків. Завдяки їй педпрацівники отримували надбавки у розмірі 21% посадового окладу, що дозволило призупинити відтік педагогічних кадрів.

• Підтримали проєкт рішення міськради «Про затвердження міської програми з надання стипендій для реалізації проектів у галузі культури на 2024-2028 роки». Це сприятиме підтримці різноманітних новаторських творчих ідей і якісних мистецьких проектів.

• Утворили комісію для передачі на баланс КП «МСК «Дніпро» прожекторного освітлення від ГО «Українська асоціація футболу». Таке оновлення сприятиме проведенню змагань та тренувань на нашому стадіоні на більш високому рівні.

Працюємо далі для територіальної громади Черкас!

Від editor