Цього тижня відкриються корупційні схеми міськвиконкому

З ініціативи міського голови Анатолія Бондаренка поліція продовжує розслідувати корупційні схеми у стінах міськвиконкому та комунальних підприємств. Отож місто чекає на сенсаційні заяви.

– Є така одна подія, але поліція потім відзвітує, враховуючи таємницю слідства, що ми будемо просто номер 1. Це стосується викриття корупції у стінах міськвиконкому, – заінтригував міський голова.

За сприятливої погоди дороги почнуть ремонтувати

Якщо не буде опадів і морозів – до кінця тижня у Черкасах розпочнуть ямковий ремонт доріг. Про це під час ранкової наради поінформував директор департаменту житлово-комунального комплексу Андрій Наумчук.

Анатолій Бондаренко висловив незадоволення виконанням доручень

Про це він повідомив на апаратній нараді. За його словами, більшість зауважень стосуються обслуговування житлово-комунальної сфери міста.

– Я нагадую вам, що є незадовільні результати по виконанню доручень стосовно завершення робіт по облаштуванню люків, решіток, освітлення тощо, – зазначив міський голова.

У Черкасах згадали воїнів-інтернаціоналістів

З нагоди 27-ї річниці виведення військ з Афганістану черкаські посадовці та громадськість поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам.

– Найкращим нашим подарунком буде закінчення меморіального комплексу на Площі Слави. Тому що десятиліттями, на жаль, не зрушуються з місця ті речі, які повинні робитися швидко, – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Виконавчий комітет вже виділив 1 млн. грн. на добудову комплексу.

Ялинку за Будинком рад таки демонтують

Вже минуло півтора місяці після Нового року, а святкова ялинка посеред розталої ковзанки досі сяє. Керівництво КП “Дирекція парків” пояснює зволікання тим, що через кригу до дерева не могла дістатися техніка для демонтажу. Наразі прийшло потепління, тож новорічну ялинку приберуть найближчим часом.

До Черкас прийшла весна

Наприкінці зими черкасці відчули суттєве потепління. Саме 15 лютого християни відзначають Стрітення. Вважається, що цього дня зима зустрічається із весною. Отож і в Черкасах денна температура повітря сягнула 10 градусів вище нуля. Сотні містян вийшли на прогулянку парками та вулицями.