“І знову гаряче” – черговий скандал навколо ЦДЮТ

І знову гаряче. Цього разу конфліктом суперечки стала інформаційна дошка біля ЦДЮТ на території, яка йому ж і належить. Директор закладу, пан Забелін, стверджує, що йому вже майже місяць погрожують фізичною розправою та зрізанням цієї дошки такі особи, як Крамар та Лебєдцов, кіоск котрих було демонтовано.
Шукаючи захисту та підтримки, для урегулювання напруженої ситуації було викликано наряд міліції і також представників відповідних органів. Перевіривши всі наявні документи працівники Придніпровського РОВД підтвердили той факт, що у пана Забєліна є акт про землю та технічний звіт, котрі засвідчують приналежність спірного шматка землі до території ЦДЮТ.
На то мість, інша сторона конфлікту стверджує, що інформаційну дошку потрібно демонтувати на підставі того, що вона встановлена незаконно, про що свідчить припис від 10,09,2015 року, і що дозвільний документ, яким апелює пан Забелін, не є легетивним. Директор департаменту освіти Марина Бакланова в офіційному листі повідомляє, що не надавали дозволу на встановлення інформаційної дошки, тому що в її повноваження не входить оперативне керування ЦДЮТ.
Скоріш за все справа може дійти до суду, де і буде вирішено спірне питання.