Черкаські підприємці, обурені репресивними діями податкової, прийшли на зустріч із керівником Державної податкової служби.

Низка черкаських підприємств у незаконний спосіб, на думку самих бізнесменів, опинились у списку ризикових. Через що виробництва фактично опинились заблокованими і, як наслідок, держава недоотримує податки.

Однак зустріч не задалась із самого початку: було оголошено повітряну тривогу, а охорона податкової, замість того, щоб запросити підприємців до сховища, почала вигадувати нісенітниці про те, що сховище “забите” або ж що туди не можна через якісь міфічні “сквозняки”.

Знаючи розміри того сховища, дуже хотілося б побачити тих любителів фастфуду, якими було зайняте далеко не маленьке приміщення.

Наступним “геніальним” кроком начальника охорони був виклик поліції. Виявляється, ЗАПЛАНОВАНИЙ візит підприємців до ДПС є чимось небезпечним, бо спрацювала тривожна кнопка. Але і на цьому вистава “Моя оборона” не закінчилась. У третьому акті охоронець почав доводити, що під час особливого стану керівник установи не проводить зустрічі…

Градус напруги понизив сам виконувач обов’язків голови ДПС. Варто зазначити, що він одразу зрозумів, чим пахне ситуація, та запросив підприємців до себе на зустріч, де вони вже повною мірою змогли висловити всі свої наболілі питання.

Незважаючи на балаган, який влаштувала охорона ДПС на початку зустрічі, сама зустріч минула доволі конструктивно — значною мірою завдяки керуванню процесом організатора зустрічі Сергія Сухіна.

Врешті підприємці та в.о. голови ДПС домовились провести тристоронні зустрічі з усіма підприємцями, у яких є претензії до роботи податкової. У цих зустрічах братимуть участь представники бізнесу, податківці та представники громадської ради. На цих зустрічах і планується вирішити всі конфліктні питання.



Від antenna