Підрядник хоче перетворити Черкаси на «Снігове королівство»?

Підприємець, який має утримувати черкаські дороги, Андрій Бортник відмовляється боротися з ожеледдю через борг збоку міської ради. Про це він повідомив під час екстреної наради у міськвиконкомі. Зокрема, він зазначив, що не виїде на маршрути, поки акти виконаних робіт не будуть проплачені. Але такі акти відсутні у профільному департаменті. Або підрядник їх не подавав, або працівники їх згубили. Щоб прибирати черкаські дороги до кінця року коштів теж нема. На найближчій сесії міськради, що відбудеться вже цієї п᾽ятниці депутати готуються спрямувати на обробку доріг додатково близько 5 млн. грн.

Поки комунальники шукають документи, погода не чекає. На Черкаси знову суне похолодання і автошляхи поволі вкриває ожеледиця. Але підрядника це не хвилює.

Поки підприємець шантажує місто, сподіватися залишається лишень на комунальне підприємство «ЧЕЛУАШ», яке готове працювати в екстреному режимі. Міський голова Анатолій Бондаренко особисто закликав Андрія Бортника не приплітати політичні питання до комунальних проблем міста.

Вже завтра зранку підрядник має доставити акти у міськвиконком. Міський голова Анатолій Бондаренко стверджує, він знайде можливість закупити техніку і місто буде почищене, якщо пан Бортник продовжить шантажувати міську владу.

Чи впораються комунальники із прибиранням снігу? – прогноз черкащан.