Голова сім'ї - 56-річний Костенюк Сергій Григорович - нещодавно переніс онкозахворювання, котре сильно послабило його організм. На фоні цього загострилась інша проблема: деструкція тазостегнового суглоба, викликана надмірним навантаженням на ноги.

Родина Костенюків із Черкас потребує допомоги на операцію із протезування тазостегнового суглоба

Сума у 150 тисяч гривень для родини непідйомна

Голова сім’ї – 56-річний Костенюк Сергій Григорович – нещодавно переніс онкозахворювання, котре сильно послабило його організм. На фоні цього загострилась інша проблема: деструкція тазостегнового суглоба, викликана надмірним навантаженням на ноги.

Через нестерпний біль чоловік давно вже забув, що таке спокійний сон і щира, а не змучена, посмішка.
Зруйнованість суглоба стала причиною ще більшого перенавантаження кінцівки і, як наслідок, незворотного руйнування правої сторони тазової кістки. Через це чоловік поступово втрачає здатність ходити і разом з тим – самообслуговуватись та матеріально забезпечувати родину, котру він любить усім серцем. Однак, надія на краще є.

Врятувати ситуацію може термінова операція. Її ціна величезна – 150 тисяч гривень. Сюди входить вартість протезу суглоба, власне операції та реабілітаційного періоду.

На жаль, сім’я Сергія не може оплатити цю операцію самостійно, тому що всі наявні раніше заощадження були витрачені на боротьбу з онко (документи на підтвердження є). Вони, як ніколи, потребують Вашої підтримки і допомоги. Навіть невелика сума може врятувати долю цілої родини. Благаємо, не будьте байдужими!

Ім’я: Костенюк Сергій Григорович
Наявні документи:цифровий рентген, висновок лікаря.
Телефон дружини Тетяни Валеріївни: +380638325339
Номер карти (Приватбанк) : 4149 4393 1764 8768