мій телефонний друг

Мій телефонний друг: в Україні стартував всеукраїнський проєкт дружньої підтримки та інформування людей, що опинилися на самоті

У відповідь на наслідки COVID-19 в Україні Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та Українська Волонтерська Служба (УВС) запустили проєкт Мій телефонний друг, щоб підтримати людей, які опинилися на самоті. Волонтери проєкту, здебільшого молодь, телефонуватимуть самотнім людям літнього віку, людям із інвалідністю або багатодітним батькам, щоб поділитися корисною інформацією та підтримати у нелегкій ситуації.

Якщо вам або близькій вам людині може бути цікавим регулярне спілкування телефоном з молодою людиною, яка поділиться корисною інформацією або просто складе компанію, зверніться на гарячу лінію за номером 0 800 202 147 (з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 20:00). 

Щоб стати телефонним волонтером в Україні, потрібно зареєструватися на платформі Мій телефонний друг та ознайомитися з інформацією і порадами від експертів проєкту.

Проєкт реалізовано в рамках національної кампанії солідарності ЮНІСЕФ та за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).