чат-бот СБУ

Силові органи регіону посилили захист об’єктів критичної інфраструктури та громадського порядку

У країні введено військовий стан. Це необхідний крок заради безпеки держави та нашої перемоги. Звертаємося до мешканців Черкащини: зберігайте спокій! Чітко слідуйте інструкціям військових та місцевої влади і не піддавайтесь ворожій дезінформації.

Ситуація, в якій перебуває наша Батьківщина, вимагає від усіх нас єдності, спокою та рішучості. Всі органи державної влади, органи силового блоку, співробітники СБУ, бійці Центру спеціальних операцій «А» разом зі Збройними силами працюють на максимумі для найбільш ефективного захисту нашої країни та вашої безпеки.

Управління СБУ в Черкаській області та всі силові органи регіону посилили захист об’єктів критичної інфраструктури та громадського порядку, спрямовані дії на недопущення диверсій, протидії іншим проявам війни. Іде максимально злагоджена робота для найбільш ефективного захисту нашої країни та безпеки жителів регіону.

Водночас ми закликаємо громадян користуватися лише перевіреною інформацією із офіційних джерел та не поширювати дані про пересування та місця дислокацій українських військових та техніки, місце розгортання блокпостів. Важливо не запускати квадракоптери, дрони, безпілотні літальні апарати, оскільки до них буде застосовано військову техніку.