Компанія KENT&AVER — це професійний український виробник головних уборів з 20-річним досвідом. Їхні промислові потужності знаходяться у Смілі. І це гордість для міста.

Бізнес об’єднує сімейні цінності та професійний підхід. Родина Ольги і Миколи Пахлюків, що є засновниками торгової марки KENT&AVER, до власної справи долучили і своїх доньок Анну і Ясю. Наразі вони не лише продовжують працювати за основним профілем своєї діяльності — шиють головні убори, а й спроектували моделі і відшивали плитоноски та розвантажувальні жилети для військових.

Також долучились до благодійної діяльності. Віддавали свою продукцію для соціально незахищених верств населення та переселенців. Передали свій робочий бус для потреб військових.

Наразі їхнє виробництво не зупиняється ні на день. Незважаючи на війну та економічні складнощі, продовжують роботу і активно продають свої вироби як в Україні, так і за її межами. Адже вони зарекомендували себе як надійні постачальники та партнер для компаній на ринку. Їхня продукція завжди користується попитом.

KENT&AVER — розробник та законодавець трендів на ринку головних уборів з ще 1999 року. Наразі ця команда професіоналів потребує підсилення. А отже, запрошує на роботу рішучих і працьовитих людей.

KENT&AVER оголошує конкурс на такі посади:
– Менеджер з розвитку;
– Менеджер з персоналу;
– Менеджер із закупівель;
– Керівник відділу продажів;
– Різальник текстильних настилів;
– Різноробоча в закрійно-фурнітурний підрозділ. Запис на співбесіду за телефоном: +38 096 092 36 35

Від editor