Минулого року запрацювала урядова програма «єРобота: власна справа», в рамках якої громадянам пропонують отримати кошти на старт або розвиток бізнесу.

Зважитися на створення чи розвиток власної справи нині досить непросто, та коли є велике бажання, досвід та віра у власні сили, то це цілком можливо.

У цьому переконаний і керівник Центру відновлення здоров’я «DENIS», що у Жашкові, — Денис Голобородько. Амбітний та цілеспрямований підприємець, він же — фізичний терапевт із досвідом роботи в сфері травматології та реабілітації.

Торік, щоб розширити коло послуг, він скористався грантовою програмою. Прописав бізнес-план, пройшов перевірку ділової репутації банком та співбесіду з фахівцями Черкаського обласного центру зайнятості.

Отримавши 244 грантових тисяч гривень, придбав сучасне професійне реабілітаційне обладнання. Зокрема, унікальний апарат ударно-хвильової терапії, що допомагає у лікуванні ряду захворювань без хірургічного втручання.

Однією із умов отримання мікрогранту було створення двох робочих місць. Команду досвідченого керівника доповнили бухгалтер та медсестра.

Від editor