Поки відбувалась політична боротьба – робота зупинилась, – екс-заступник міського голови Черкас

Поки відбувалась політична боротьба – робота зупинилась, – зазначив екс-заступник міського голови Черкас Геннадій Шевченко. Разом із іншими учасниками Координаційної ради учасників АТО він лобіює питання надання земельних ділянок учасникам бойових дій. Право на отримання земельних ділянок також мають інваліди І та ІІ групи.

Дивіться також: У Черкаській міськраді відбулися позитивні зрушення завдяки атовцям і громаді. 

Негода спричинила стихійний лісоповал у Черкаському районі

Найбільше від снігопадів та вітрів 17-21 січня постраждали Дахнівка, Свидівок, Будище та Єлизаветівка. Лісівники вдаються до вимушеного зрубу та заготівлі деревини. Від аварійних дерев розчистили лише автошляхи, у глибині лісу ще сотні зламаних сосон.

Дивіться також: Черкаські комунальники відчайдушно борються з негодою.

 

«Ми не дамо вам вкрасти ні копійки», – черкаські атовці обіцяють контролювати новий виконком

Представники Координаційної ради АТО не увійшли до складу, натомість від громадськості обрано «свободівців». Зараз все в руках «Свободи»: розбиті світлофори, незроблені дороги та інше, але у Черкаській організації цієї політичної сили з᾽явились такі люди, яким довіряти не можна, – вважає атовець Олександр Халамейдик. Учасники АТО хочуть бачити своїх побратимів на посадах у департаментах міськради, аби контролювати міську владу.

Дивіться також: У Черкаській міськраді відбулися позитивні зрушення завдяки атовцям і громаді. 

Черкаського депутата урочисто привітали з днем народження

Вітання від міського голови отримав депутат міськради, директор КП «ЧЕЛУАШ» Олексій Мельник. Олексію Мельнику вручили квіти на розширеному засіданні бюджетної комісії.  Міський голова Анатолій Бондренко побажав імениннику плідної роботи.

Дивіться також: Черкаська міськрада проголосувала за новий виконком. 

Левова частка бюджету розвитку Черкас уже опрацьована

Попри відсутність виконавчого комітету бюджетна комісія працювала протягом останніх трьох тижнів. Про це у коментарі «Антені» повідомив голова бюджетної комісії Юрій Тренкін.

Наразі левова частина бюджету розвитку вже опрацьована, загальна сума – 293 млн. грн., перехідні об᾽єкти з попередніх років – це 198 млн., тобто вільний залишок коштів складає 95 млн. Тому бюджетна комісія звернулась до міського голови та депутатських фракцій, аби вони надали пропозиції щодо розподілу цих коштів.

Дивіться також: Завдяки черкаським атовцям місто отримало бюджет-2018. 

У Черкасах в ДТП постраждав водій, який ймовірно проїхав на червоний

Учора на перехресті вулиць Благовісної та Пастерівської сталась дорожньо-транспортна подія в якій постраждав один водій. Про ц еповідомляє патрульна поліція Черкаської обласі.

Попередньо, автомобіль Mercedes Vito рухаючись з вулиці Пастерівської скоїв зіткнення з Opel Astra. Від удару останнє авто в’їхало в дерево, а водій отримав травми та був госпіталізований до 3–ї міської лікарні. Як стверджують свідки, автомобіль Opel Astra перевищив швидкість та перетнув перехрестя на червоний сигнал світлофора.

Дивіться також: Нетверезий водій втрапив у ДТП та отримав від патрульних два протоколи. 

Священик презентував власну виставку черкаських краєвидів

Назва персональної виставки Олега Чижикова “ Школа реалістичного пейзажу” говорить про постійне навчання. Експозиція налічує понад 30 робіт,виконаних у техніці олійного живопису. Багато полотен на виставці демонструють пошуки нових колористичних рішень. Переважна більшість картин — нові, створені протягом 2017-2018 років.

Дивіться також: У Черкаській книгозбірні показують мистецтво розпису тканин.