До Дня Незалежності у Черкасах представили ювілейну виставку

До 25-ї річниці Незалежності України у стінах Черкаського художнього музею презентували велику художню виставку. Власне, дана виставка являється фінальним етапом у циклі виставок до головного свята України. У художніх роботах переважають мотиви непростої історії нашої країни, її сьогодення. Велика кількість образів, зображених на картинах – це національні герої: видатні історичні особистості, державотворці, захисники Батьківщини.

Роботи на виставці символізують притаманне для українців відчуття прекрасного та естетичного. Проте виставка відкривається і з іншого боку, зображаючи як славетні сторінки історії, так і провали та поразки.

Основною ідеєю виставки стала задача донести до глядача, що свою країну треба любити, пам’ятати історію та будувати світле майбутнє.

Успіхи черкаських дитячих садочків

У ході підготовки до нового навчального року, знімальна група ТК “Антена” відвідала декілька черкаських дошкільних навчальних закладів та перевірила на скільки готові дитячі садочки. За словами директора департаменту освіти та гуманітарної політики Марини Бакланової, майже всі дитячі садочки готові до прийдешнього навчального року, проте у деяких на разі проводяться ремонтні роботи водопостачання.