«Обленергівці» перекрили золотоніську трасу

Працівники Черкаського, Чорнобаївського та Золотоніського РЕМу провели масову демонстрацію на трасі Черкаси-Золотоноша. Декількасот людей рівно о 12 годині тимчасово обмежили рух автотранспорту на цій ділянці дороги. Таким чином люди хочуть привернути увагу всіх до проблеми, яка склалась на найбільшому енергопідприємстві області. Співробітники обленерго вимагають виплатити їм борг по заробітній платі та нормалізувати роботу підприємства.

Задля збереження правопорядку та з метою уникнення будь-яких конфліктних ситуацій, співробітники поліції розвертали автотранспорт за декільксот метрів від протестуючих. Правоохоронці стверджують, що водії із розумінням ставляться до мітингарів, тож не проявляють свого невдоволення.

Однак деякі водії все ж спробували довести мітингарям, що їхні методи не зовсім вірні.

В той же час у  Печерському суді Києва тривало судове засідання по справі колишньої голови правління ПАТ «Черкасиоболенерго» Світлани Кузьмінської, куди теж поїхала частина трудового колективу підприємства. Наразі люди хочуть, щоб перед ними розрахувались по заробітній платі, і тільки потім вимагатимуть переходу підприємства у підпорядкування державі.

Перекриття траси закінчилось о другій годині дня, після чого автотранспорт відновив нормальний рух.

Читайте також: Працівники “Черкасиобленерго”, які 4 місяці не отримують зарплати, планують у вівторок, 25 квітня, перекрити авто-траси біля Благодатного та Умані з 12.00 до 14.00 та пікетуватимуть суд у Києві.