Зростові ляльки дарують позитив смілянам

Море позитиву за пару тижнів встигли подарувати смілянам чотири зростові ляльки. Ідея придбати два ведмедика Тедді, клишоногого героя з улюбленого усіма мультфільму «Маша і Ведмідь» та чарівну Зайчиху належить відомому  краєзнавцю Андрію Іванову.

На таку підтримку благодійників та небайдужих містян, каже Андрій Іванов, він та його однодумці навіть не сподівався. Тож оперативно ростові фігури з Тального доправили в Смілу і вже на День міста вони активно розважали жителів та гостей міста. Радість школярам ростові ляльки подарували і у школі №1 на День здоров’я та у мистецькій школі-інтернаті під час посвяти у митці. Приємною несподіванкою їхня поява стала і на святкуванні 180-річчя мікрорайону Мала Яблунівка. Залюбки з ними фотографувалися не лише діти, а й дорослі.

Вже на початку жовтня зростові ляльки з’являться у місті на підтримку проекту «Сміла історична». Також планують подарувати радість маленьким вихованцям дитсадка №17 «Пролісок» та інших дошкільних закладів Сміли. Разом зі зростовими ляльками Андрій Іванов має намір завітати і в дитячий реабілітаційний центр «Барвінок» та організувати акцію в центрі міста обіймів.

З часом Андрій Іванов планує також придбати зростовий костюм бегемота та за підтримки друзів з Канади – надувний костюм динозавра.