До 1 березня можна подати роботи для участі у конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»–2021

До Управління Держпраці у Черкаській області вже почали надходити перші роботи від юних знавців безпеки для участі у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» – 2021. До цьогорічного конкурсу долучилися учні шкіл м. Черкаси, Сміла та Умань, вихованці дитячих шкіл мистецтв.

Учасники з Черкаської області для участі у конкурсі можуть скерувати роботи до 1 березня 2021 року до Управління Держпраці у Черкаській області за адресою: бульвар Шевченка, 205, 3 поверх, м. Черкаси.

Запрошуємо дітей віком від 6 до 18 років – учнів середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв, вихованців позашкільних навчальних закладів – долучитися до конкурсу.

Роботи повинні бути з тематики безпеки праці та здоров’я працівників у будь-яких галузях і сферах діяльності: вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо, з протидії COVID-19 на робочих місцях та у побуті.

На конкурс слід подавати малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю. Розмір малюнка не повинен перевищувати формат А2.

На зворотному боці кожної конкурсної роботи просимо обов’язково зазначити: назву роботи; прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора; контактний телефон, електронну адресу; сферу діяльності батьків; назву навчального закладу; прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

Конкурсні роботи оцінюють за такими критеріями: відповідність роботи тематиці конкурсу; актуальність теми; практичне значення; втілення творчої ідеї та задуму автора; оригінальність та оформлення; ступінь самостійності автора під час виконання роботи.

Щиро бажаємо перемоги молодим майстрам пензля області!

Детальніше про конкурс малюнка