Комунальники очищають Смілу від снігу

У Смілі, як і по у сій Черкащині, вирують циклони. Новий робочий тиждень розпочався складними погодними умовами. Значні опади у вигляді снігу та дощу додали роботи комунальникам. Починаючи з вечора 1 лютого і всю ніч вони чистили та просипали основні траси.

Приблизно о сьомій вечора утворився затор на вулиці Уманській, що є об’їзною для важковагового транспорту. Поліція вчасно прибула на місце. Тож великого накопичення фур не відбулось. Легковий транспорт відразу розвертали в об’їзд на інші дороги. Грейдеристи СКП «Комунальник» допомагали фурам здолати підйом по Уманській. Розчистили дорогу та підсипали піщано-сольову суміш. За пів години вже затору не було і рух на цій ділянці був відновлений.

Сміла розбита на сектори. І під час снігопадів комунальники, розчистивши першочергові вулиці, одразу переходять на другорядні вулиці та провулки. На ранок , доповідав заступник директора СКП «Комунальник» вже було розчищено близько 60% приватного сектору Сміли. На скарги від населення , наголосив В’ячеслав Карпенко, реагують оперативно.