У Смілі продовжили перевірки підприємців на дотримання карантинних заходів

У Смілі продовжили перевірки підприємців на дотримання карантинних заходів

7 жовтня у Смілі комісійно перевірили приватних підприємців на дотримання протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

Цього разу рейд здійснили у густонаселеному мікрорайоні радіоприладного заводу. Об’єктами перевірки стали заклади торгівлі та сфери обслуговування. Одночасно працювали дві групи. До їх складу увійшли спеціалісти Смілянського управління Головного управління Держпродспоживслужби, працівник відділу економічного розвитку, інвестицій, торгівлі, підприємництва та захисту прав споживачів, а також працівники поліції.

Учасники моніторингових рейдових груп акцентували увагу на тому, чи є на вході у заклад організоване місце для обробки рук спиртовмісними антисептиками, інформаційні матеріали щодо профілактики коронавірусної хвороби, чи користуються працівники та відвідувачі закладу засобами індивідуального захисту, чи наявне маркування дистанції, а також чи здійснюють вологе прибирання виробничих приміщень та поверхонь не рідше, ніж щодві години, з використанням деззасобів та чи зафіксовано це у спеціальному журналі тощо.