Петро Ластівка

Поруч із драмтеатром без дозвільної документації почали будівництво «бутиків»

На засіданні виконкому розглянули питання щодо розпочатого без дозвільних документів будівництва на прилеглій до обласного драматичного театру території, що межує із ЖК «Резиденція».

Раніше на виділені з міського бюджету 12,5 млн грн здійснили благоустрій прилеглої території: встелили тротуарною плиткою, озеленили, встановили полив газону, побудували алею та паркан, який розділяє територію драмтеатру і житлового комплексу за ним тощо.

Дивіться також: АНАТОЛІЙ БОНДАРЕНКО ВВАЖАЄ КОШТОРИС НА РЕМОНТ ПЛОЩІ ПОРУЧ ІЗ ДРАМТЕАТРОМ ЗАВИЩЕНИМ

Проте наразі половина облаштованої міським коштом території зруйнована через нове будівництво, на яке, за словами міських чиновників, жодних дозволів нема. І має це будівництво ознаки комерційного — під так звані «бутики».

Дивіться також: БІЛЯ ЧЕРКАСЬКОГО ДРАМТЕАТРУ ОБЛАШТОВУЮТЬ ПРИЛЕГЛУ ТЕРИТОРІЮ

Артур Савін нагадав Петру Ластівці, що все, що відбувається на території обласного музично-драматичного театру, — це зона відповідальності директора.

Дивіться також: БІЛЯ ЧЕРКАСЬКОГО ДРАМТЕАТРУ ЗНОВУ ТОРГУЮТЬ КВІТАМИ

Міський очільник Анатолій Бондаренко вважає, що директор драматичного театру має понести відповідальність за скоєні дії, адже місто має багато потреб, куди можна було спрямувати ті 12 мільйонів із більшою користю.