ялинкові ярмарки

У смілі почали діяти ялинкові ярмарки

Хоча погода на дворі зовсім не асоціюється із зимою та про наближення новорічно-різдвяних свят нагадують ялинкові ярмарки, що почали діяти по Смілі. Вони працюватимуть по 31 грудня.

Як завжди до цього сезону ретельно готується ДП «Смілянське лісове господарство». Свою продукцію презентують у Центрі  продажу декоративного посадматеріалу на базі Смілянського лісництва, який розміщений понад трасою Київ-Знам’янка у селі Балаклея. Всім своїм клієнтам пропонують вічно зелені дерева купувати у горщиках. Хоча і дорожче, проте і радувати своїх господарів ця ялинка буде довше. Як доглядати, теж розкажуть.

Дерева у горщиках – є однією із ексклюзивних родзинок «Смілянського лісового господарства». Адже вирощують їх власними силами і пропагують культуру збереження зелених насаджень своїм клієнтам. Але для пошановувачів зрубаних новорічних красунь, теж спеціально вирощують плантації ялинок і сосен. Традиційно «Ялинковий ярмарок» розгортає Смілянський лісгосп ще й на виїзді із міста. Асортимент широкий, на будь-який смак. Відвідувачів вже вистачає: хтось віддає перевагу ялинкам, а хтось соснам. Ціни доступні.

Тож свята вже на носі, як то кажуть, обрати є з чого. І символ різдвяно-новорічних свят обов’язково радуватиме вас своїм зеленим нарядом та хвойним ароматом.