Вже понад 8 років у ПАТ «Черкасиобленерго» працює майстер служби ізоляції та захисту від перенапруг Іван Гуриненко. Музика та енергетика ще у студентські роки заполонили душу хлопця, і тепер він не лише дбає про надійний і безаварійний розподіл електроенергії, а й спільно з колегами-музикантами проводить благодійні концерти та збирає кошти на підтримку Збройних Сил України.

У музиці Іван проявляє свій творчій потенціал. Пише тексти до пісень та виконує їх. У вільний від роботи час разом з гуртом проводить концерти. З початку повномасштабної війни їх колектив «Lemon BITE» долучився до допомоги Збройним Силам України.

Гурт працює у рок-напрямку, має україномовний контент.

Після повномасштабного вторгнення концерти стали невід’ємною частиною життя гурту. Так, колектив до Дня Незалежності України випустив новий англомовний трек під назвою «Our Flag», який можна буде прослухати на сторінці гурту в YouTube – https://youtube.com/@lemonbite5479. Крім того, трек буде доступний на стрімінгових платформах YouTube Music, Apple Music, Spotify та інших, а також нова композиція буде виконуватися гуртом на найближчих благодійних концертах, тож усі бажаючі зможуть почути її наживо та зробити свій внесок на користь Збройних Сил України.

Від editor