За його словами, досягти настільки високих результатів вдалося завдяки злагодженій роботі команди.

Серед основних напрямків діяльності у 2016 році були: ремонт доріг, відновлення житлово-комунального комплексу, зокрема, вуличного освітлення, світлофорних об᾽єктів, зупинок тощо.

Так, протягом року було відремонтовано рекордну площу асфальтного покриття – близько 200 тисяч квадратних метрів. Також стартувало будівництво доріг на вулицях Героїв Дніпра, Оборонній та Сурікова. На Чорновола та Благовісній здійснено реконструкцію із ремонтом і прокладанням зливової каналізації та облаштуванням бордюрів. Паралельно проводився капітальний ремонт доріг, провулків, тротуарів, міжквартальних проїздів тощо.

Значну увагу міська влада приділила відновленню вуличного освітлення. У Черкасах замінили понад 1000 старих ліхтарів на світлодіодні лампи. Покращення дійшло і до транспортної інфраструктури. На маршрути вийшло 23 нових тролейбуси, з’явилося 63 сучасні зупинки громадського транспорту, 9 нових світлофорів та додаткове освітлення на пішохідних переходах у темну пору доби.

Одним з програмних пунктів міського голови є підтримка ОСББ. На це з міського бюджету спрямували 8 млн. грн. і встановили понад 400 лічильників тепла у багатоквартирних будинках.

Рекордне фінансування отримали цього року освіта та медицина Черкас. Зокрема, на дитячі садочки та школи міська влада спрямувала понад 9 млн. грн. Більше 8 млн. грн. витратили на реалізацію медичних програм. Це є далеко не повний список досягнень команди міського голови Анатолія Бондаренка у 2016 році.

Міський голова Черкас нагородив юного рятівника.

Від Editor