В одному з черкаських під’їздів п’яний чоловік не спромігся піднятись сходами

У під’їзді будинку номер 390, що по бульвару Шевченка. Чоловік під дією невідомих речовин був вкрай некоординованим. Бідоласі було важко підійматись по сходам. Тож шлях додому для нього виявився дуже складним.

Депутат облради спробував самотужки розібратись із колишнім “регіоналом”.

За період снігопадів муніципальна інспекція виписала близько 150 приписів недобропорядним підприємцям

За період снігопадів муніципальна інспекція виписала близько 150 приписів недобропорядним підприємцям. Згідно з правилами міського благоустрою власники або орендарі приміщень повинні прибирати прилеглу територію. У разі невиконання підприємцям спочатку виписують приписи, якщо не виправляться – стягують штрафи. Про механізм моніторингу та контролю дотримання правил міського благоустрою розповів заступник міського голови, що курує роботу муніципальної інспекції Геннадій Шевченко.

Після рясного снігопаду у самому центрі Черкас на пішохідній зоні утворилося справжнє «снігове місиво».

 

У черкаському кінотеатрі «Україна» відбулися зміни

Тепер тут можна переглянути найсвіжіший світовий репертуар завдяки переходу на цифрове обладнання прокату. Детальніше про кіно новації директор закладу Валентина Слуцька.

З переходом на цифровий формат побільшало глядачів, каже директорка. Щотижня у прокаті – близько 5-6 стрічок. Працює велика та мала зали. Квитки коштують від 20 до 50 гривень. Розклад сеансів можна побачити на сайті кінотеатру «Україна».

Черкаські музейники запрошують заселфитися

В рамках міжнародного флешмобу музейних Селфі, що відбудеться 18 січня 2017 року Черкаський обласний художній музей вже вдруге оголошує конкурс – «Селфі в музеї». Він триватиме з 18 січня 2017 по 14 лютого 2017 року. 15 лютого за допомогою методу випадкових чисел буде визначено переможця.

Нагорода – іменний сертифікат від Черкаського обласного художнього музею на відвідування у 2017 році проектів музею, в тому числі «Ніч у музеї» і «Halloween». Повідомлення про результати конкурсу буде опубліковане на сторінці Музею.

Черкаський обласний художній чекає на вас за адресою: вул.Хрещатик, 259. Додаткова інформація за телефоном 45-24-27. Ціна квитка від 5 до 15 грн. в залежності від кількості відвідуваних залів.