Черкаси занурились у туман

Місто накрив туман. Туманність надходить з вод Дніпра. Атмосферне явище не обмежує видимість та не перешкоджає нормальному руху автотранспорту.

Черкаські рятувальники борються з бурульками на дахах будинків.

Аварія на розі вулиць Гоголя та Байди Вишневецького

На розі вулиць Гоголя та Байди Вишневецького відбулось ДТП. Дві легкові автівки не розминулись на перехресті. Аварія обійшлась без жертв. Транспортні засоби отримали не серйозні пошкодження. Згодом одну з них забрали на евакуаторі.

Нещодавно пасажири однієї з маршруток міста визовляли її зі снігового полону.

З 21 січня черкащани платитимуть у громадському транспорті по 4 гривні

У міськраді озвучили точну дату, відколи вартість проїзду у міському транспорту дорівнюватиме 4-ом гривням. Адже, за інформацією окремих ЗМІ, вартість проїзду підвищилась з 16 січня. Проте у міській раді спростували цю інформацію і зазначили, що рішення виконавчого комітету “Про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському транспорті м. Черкаси” (№01 від 06.01.2017) вступає в силу через 10 днів з моменту опублікування рішення у Черкаській обласній комунальній газеті “Черкаський край”.

Таке повідомлення було опубліковане 11 січня, таким чином відповідне рішення набуває чинності з 21 січня поточного року.

Раніше ми повідомляли, що вартість проїзду у черкаському автотранспорті підвищили до 4 грн.

У Черкасах ялинки зі смітників відвезуть до зеленого господарства та зоопарку

Черкащани вже почали позбуватися новорічних дерев, викидаючи їх на смітник. Однак, хвойні сортуватимуть окремо від побутового сміття, після чого відвозитимуть на утилізацію. Про це у телефонній розмові «Антені» повідомив керівник Соснівської служби утримання будинків Роман Моторний.

Виносячи новорічне дерево з дому – не варто вкидати його до сміттєвого контейнера, – краще поставити поряд. Це полегшить роботу комунальникам.

Обережні бурульки! На дахах черкаських будинків велике скупчення льоду.

У Черкасах відбувся щорічний фестиваль різдвяних колядок

Вже всьоме у Черкасах відбувся традиційний фестиваль «Різдвяна коляда». До зали Черкаської обласної філармонії завітали понад тисячу містян та гостей міста. Цьогоріч учасниками фестивалю також став Вертеп студентів Українського Католицького університету із міста Львова.

Глядачі залишись задоволеними таким фестивалем, але поскаржились на недостатню кількість культурних заходів у інших районах міста.

Окрім гостей фестивалю на сцені також виступали і творчі колективи міста. А привітали гостей свята настоятель парафії Покрови Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької Церкви у м.Черкаси отець Юліан та заступник міського голови Черкас Ігор Коломоєць.

Черкасців співами привітали з різдвяними святами.

Черкасців співами привітали з різдвяними святами

На площі ТРЦ «Хрещатик-Сіті» співами містян та гостей міста привітали з Різдвяними святами. Хор заспівав про мир, достаток в Україні та Божу милість. Окрім того людей пригощали гарячими напоями та смаколиками.

До відомого черкаського благодійника завітав новорічний вертеп.