Автівка з черкаськими номерами потрапила у ДТП на виїзді з Києва

Як повідомляють у спільноті «Київ оперативний» у ФБ, свідки бачили як автомобіль BMW, рухаючись із шаленою швидкістю, врізався у Chevrolet з черкаськими номерами. Від удару останнє авто кілька раз перекинулося, а водій через скло вилетів на дорогу. Медики прибули через кілька хвилин, втім водію Chevrolet допомогти не встигли. Водій BMW втік з місця пригоди. Його оголошено у розшук.

У Черкасах на вулиці Чорновола сталася ДТП. 

«Черкаський Дніпро» обіграв одеську «Жемчужину»

В рамках 13-го туру Першої ліги “дніпряни” в рідних стінах мінімально переграли одеситів. Переможний гол забив захисник «дніпрян» Олег Тарасенко. Завдяки мінімальній перемозі черкаські футболісти піднялися з останньої сходинки у турнірній таблиці. 

«Як Ви збираєтесь виганяти бариг?», – керівник черкаського осередку Нацкорпусу звернувся до Саакашвілі

Керівник обласної організації Нацкорпусу Дмитро Кухарчук хотів почути пояснення, чому Саакашвілі обрав у союзники Наливайченка. Екс-президент Грузії не дав конкретної відповіді, лише пояснив, за що вдячний Наливайченку.

Михайло Саакашвілі назвав Анатолія Бондаренка кращим мером України. 

«Медовий заробіток»: скільки насправді коштує мед, який пропонують черкащанам

Традиційний ярмарок солодкого трунку розгорнули у центрі Черкас. Більшість покупців – пенсіонери. Тим паче, ціна прийнятна – 229 грн./л, коли на ринку просять 300. Скільки насправді коштує літр меду від виробника, кореспонденти «Антени» дізнавалися у смілянського пасічника.

Як повідомив Богдан Костянтинович, приватні підприємці купують мед у виробників від 36 грн/1 л. Ціна залежить від виду меду: липа, акація, соняшник. Липовий найдорожчий.

Виходить, що в закупівлі 3-літрова банка меду коштує 108 грн. Тобто приватники більш, ніж удвічі наживаються на пенсіонерах і видають завищену ціну за сенсаційну пропозицію.

Медовий ярмарок у середмісті Черкас.

У Смілі син міського голови побив громадського активіста

У суботу 23 вересня Інформацій портал «Сміла-інфо» повідомив про напад на відомого місцевого активіста Іллю Слободяника. За інформацією потерпілого, напад на нього зчинив син виконуючого обов’язки міського голови Віктора Федоренка, Віталій. Син очільника міста разом зі своїм товаришем зустріли на вулиці Слободяника та побили його.  Серед Смілян цей прецедент набув широко розголосу. Мережу «Фейсбук» наповнили гнівні пости на адресу першої особи міста Сміли та його сина.

Михайло Саакашвілі назвав Анатолія Бондаренка кращим мером України

Під час візиту на Черкащину екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі відвідав Холодний Яр разом із міським головою Глухова Мішелем Терещенком та очільником Черкас Анатолієм Бондаренком. Саакашвілі високо оцінив роботу міських керманичів у прямому ефірі «NEWSONE».

«Мені не треба жодна посада в Україні», – Михайло Саакашвілі в Черкасах. 

Біля Черкаського міськвиконкому вандали понівечили клумби

Невідомі особи пошкодили сезонні кашпо з різнокольоровими петуніями. Це вже не перший випадок вандалізму щодо об᾽єктів озеленення. Раніше зловмисники крали чорнобривці та ялівці на бульв. Шевченка. У 2017 році на озеленення міста з міського бюджету спрямували 6 млн. грн.

У Черкасах крадуть рослини, куплені міським коштом.