Сергій Рудик підтримав Анатолія Бондаренка

Сергій Рудик: якби я жив у Черкасах, я голосував би за Анатолія Бондаренка!

Народний депутат України Сергій Рудик на своїй сторінці в Фейсбук нагадав Черкащанам, що наступної неділі відбудеться другий тур виборів міського голови Черкас і закликав віддати свої голоси за Анатолія Бондаренка.

Зокрема народний депутат написав:

Цієї неділі в Черкасах- другий тур мерських виборів. І хоча це не мій виборчий округ, та багато жителів міста запитують мене, кого з кандидатів на посаду міського голови підтримую особисто я і чому. Так от, для всіх цікавих: якби я жив у Черкасах, я голосував би за Анатолія Бондаренка.

Ми з ним знайомі ще з 2012 року, коли разом в Об‘єднаній Опозиції боролися з режимом Януковича. Буду відвертий, за всі ці роки наші позиції не завжди співпадали, були й суперечки, але, і на Майдані під час Революції Гідності, і в питаннях допомоги армії, і в інших принципових для мене моментах, ми були по одну сторону барикад.

Чому для мешканців Черкас зараз важливо підтримати Бондаренка?

По-перше, всі ми бачимо зміни у місті. Черкаси піднялись з 15 на 7 місце у рейтингу комфортних для проживання міст України. Насамперед це стосується доріг.

Багато хто може сказати, що йому просто пощастило мати величезний бюджет розвитку. Але як людина, яка за свою каденцію «вибила» на ремонт доріг області більше мільярда гривень, хочу сказати, що наявність грошей ще не гарантує здійснення ремонту доріг. Бондаренку за п’ять років вдалося капітально відремонтувати 250 тис. м² та здійснити поточний ремонт майже 600 тис. м² доріг, почати ремонт тротуарів, міжбудинкових проїздів, парків відпочинку, скверів.

По-друге, Бондаренко – один із небагатьох, хто не побоявся і зумів відкрито сказати «Ні» некомпетентній команді президента Зеленського, яка навесні запровадила в Україні локдаун і ледь не вбила малий бізнес. Він висловив Президенту не лише свою думку, а й думку більшості українців. За це отримав нескінченні перевірки контролюючих органів та силовиків.

І третє – ми маємо спільне бачення розвитку Черкас як красивого, високотехнологічного, розвинутого міста, з найкращою набережною в Україні, зі зручною інфраструктурою, де головну роль відіграє тролейбусний парк, та знижками на ліки і пільгами на користування громадським транспортом для пенсіонерів і малозабезпечених.

Тому і моя особиста позиція, і позиція нашої політичної сили «Команди Сергія Рудика. Час змін!» – у тому, що на виборах 22 листопада у другому турі ми будемо підтримувати Анатолія Бондаренка!