У межах ініціативи «публічна вакцинація» вакцинувався від COVID-19 Андрій Бортник

– Вакцина від коронавірусу – це єдиний шлях зупинити епідемію. Поки людство кращого ще не винайшло. У нас на підприємстві більше 500 працівників. Я постійно спілкуюся з десятками людей. Окрім того, щоденно зустрічаюся із мешканцями будинків, які обслуговує група наших управлінських компаній. Тобто багато соціальних контактів, а відповідно – ризиків захворіти та інфікувати інших. Щоб не наражати на небезпеку себе та оточення, я й вирішив вакцинуватися, – говорить Андрій Бортник.

Дивіться також: У ЧЕРКАСАХ ЩОДЕНЬ 40 ТЯЖКОХВОРИХ ПАЦІЄНТІВ ІЗ COVID-19 ОТРИМУЮТЬ КИСЕНЬ ЗАВДЯКИ КРІОЦИЛІНДРАМ, ВСТАНОВЛЕНИМ КОШТОМ УПРАВЛІНСЬКОЇ КОМПАНІЇ «НОВА ЯКІСТЬ»

Нагадаємо, рік тому підприємець власним коштом ініціював низку антиковідних проєктів. В інфекційній та Першій міській лікарнях коштом управлінської компанії «Нова якість» встановили кріоциліндри та киснепроводи, які забезпечують киснем 40 пацієнтів. Усі роботи виконали коштом засновників компанії. Обійшлися вони у  900 тисяч гривень. Окрім того, компанія встановила більше десятка дезінфікувальних рамок для медиків, знезаражувала громадський транспорт, таксі, різноманітні служби та навіть приватні автівки мешканців. 

– У стінах поліклініки спілкувався із медиками, які теж пройшли етап вакцинації. Дехто каже, що взагалі не відчував побічних симптомів, у когось – лише незначне підвищення температури. Та мене це не лякає.Щодо ініціативи «публічної вакцинації», то тут два плюси: можна раціонально використати залишкову дозу та отримати щеплення поза чергою. Вакцина – це єдиний спосіб зупинити епідемію та запобігти інфікуванню інших. І в цьому я з медиками солідарний, – додає підприємець.

джерело