На чолі Кам᾽янського заповідника лишили керівницю з комуністичним минулим

На чолі Кам᾽янського заповідника лишили керівницю з комуністичним минулим – Галину Таран. Таке рішення ухвалила обласна конкурсна комісія. Жінка роками курувала роботу музейного закладу і таки довела його до занепаду. До нашої редакції потрапили фотографії, де видно, що унікальні експонати зберігаються, начебто на горищі. Вони не впорядковані і вкриті пилом. За інформацією, наданою нашому телеканалу громадськими організаціями, пані Галина свого часу будувала комуністичну кар᾽єру і навіть була нагороджена медаллю Пушкіна особисто Президентом Російської Федерації Владіміром Путіним.

Серед опонентів Галини Таран – представник «вільного козацтва» Юрій Ляшко. Але під тиском він був змушений зняти свою кандидатуру. Зважаючи на об᾽єктивні обставини, ми ставимо під сумнів прозорість проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Кам᾽янського державного історико-культурного заповідника.

У Черкасах переобрали директора Корсунь-Шевченківського заповідника.

Один коментар до “На чолі Кам᾽янського заповідника лишили керівницю з комуністичним минулим”

  1. Повертаючись до брудних непрофесійних інформаційних вкидів до Черкаських ЗМІ та на телебаченні.
    В свій час займався і багато часу поклав на підняття бренду свого рідного міста, зокрема став лауреатом обласного конкурсу «7 чудес Черкащини», тож зробив все, щоб Кам’янський музей музей Пушкіна і Чайковського став одним із «7 чудес Черкащини».
    Болить серце, коли останніми днями, різна черкаська шваль і шушера підняла хвилю очорнення мого міста і заслужених людей які в ньому проживають і роблять багато для його розвитку і популяризації .
    Зупинюся на публікаціях на кшталт: «На чолі Кам’янського лишили керівницю з комуністичним минулим».

    1. «Вона будувала комуністичну кар’єру»
    Галина Таран ніколи не була комуністкою! Популярно це доношу до всіх «паперомарателів». З яких це пір, приведена у публікаціях і показана по телебаченню особова її картка про освіту, стала раптом «компартійним квитком», як доказом, коли там і слова про це не має?
    2. «І навіть була нагороджена медалью Пушкіна особисто Президентом Російської Федерації Владіміром Путіним».
    Да! Заїла чорна зависть пана Островського! Куди йому до кам’янських! Він же з «нагород», тільки зуботичини від корсунських героїв-Атовців по мармизі отримував, а тут… Та поспішу заспокоїти пана Олега! Галина Таран в очі не бачила того клишоного карлика Путіна! І яким несусвітнім черкаським дурням прийло в голову це написати! Та ще й травити цю «бульку» на всю область!
    НЄ ПАЦАНИ! ДУРЯТЬ НАРОД! ОХ ДУРЯТЬ! Я пребалдєваю «від бурного процесу розмаю» новітньоукраїнської черкаської журналістики!!! А особливо від розумових потуг деяких її представників .

    3. «Жінка роками курувала роботу музейного закладу і таки довела його до занепаду» До нашої редакції потрапили фотографії, де видно, що унікальні експонати зберігаються, начебто на горищі. Вони не впорядковані і вкриті пилом».
    НЄ ПАЦАНИ! Це вже повний «БРЄД!!!!» По перше які це такі «зверхвсюдипроникливові» «талановиті в доску» папараці, змогли попасти на горище, музею, який під сигналізацією державної служби охорони! Напишіть чесно і прямо, ніякі не «міфічні» громадські організації а особисто ЗАМОВНИК цього БРЄДА «державний службовець» пан Островський вам їх всучив! А фотографував коли інспектував музей! Йому заздалегідь потрібна була картинка! А тепер придивимося уважно, які ж там такі «унікальні експонати» на фото-поламана етажерка, поламаний пилесор, яшик з різними електрозапчастинами, старі непотрібні книги, списані речі і так далі!
    А знаєте, що я сьогодні відкрив для себе? Мене раптом осінило! По заготовках інформаційних, газетних публікаціях і деяких телевізійних сюжетах у Черкасах та дечому іншому я відчув і пізнав дуже знайомі методи і почерк представників однієї дуже знайомої з далеких 1999 років провладної «команди», яка займалася «брудними технологіями», фальшивими листівками і газетами та підготовкою брехливих рейтингів та фальсифікаціями! А коли в інтернеті надибав на одну сучасну світлину групи козачків з Холодного Яру на «Дикому хуторі» і роздивився на їхні пики -то миттєво все зрозумів! Все складається і стає на свої місця! Так там же є деякі представники того самого «Соціального захисту» та партії «Демсоюз» часів губернатора А.Даниленка! Вони знову затребувані-але вже новою, черкаською владою, вірніше одним із її представників на високій посаді, і влада чомусь після цього має наглість заявлятися як українська! Жаль мені губернатора! З ким ви зв’язалися!!! Дайте команду-хай вам підготовлять підбірку всіх Черкаських газет, а також київських,хоча б «День» за 1999 рік, в якому описується грандіозний всеукраїнський скандал, що отримав назву тоді «Соціальнозахистгейт»!
    Щодо свіжих публікацій у Черкаській пресі і сюжетах на телебаченні.
    Якщо губернатор не бачить як під ним підточують крісло ці «короїди», то звертаюся до всіх депутатів Черкаської обласної ради-допоможіть йому здихатися того, хто своєю «інформаційно-культурною політикою» тягне його до краху! А ще, що головне оболванює весь народ! Довго ми таке будемо ТЕРПІТИ?

Коментарі закриті.