Міський голова Черкас готовий йти на перевибори разом з депутатським корпусом

“Я підготував звернення до Верховної Ради, з метою розпуску міської ради”: мер Бондаренко про перевибори.“Черкащани дадуть власну оцінку, хто як працював впродовж останніх двох років”, – міський голова про можливість переобрання міської ради.

Засідання черкаського міськвиконкому вкотре не відбулося. 

Вперше за 20 років черкаським водоканалівцям поповнили автопарк

Нові автомобілі придбано за кошти Черкаської міської ради. Подивитися на обнови приїхав і міський голова Анатолій Бондаренко. Разом із керівництвом «Черкасиводоканалу» він оглянув техніку та схвально оцінив роботу підприємства. Однією з найболючіших проблем на міських мережах є крадіжки люків. Нова техніка дозволить швидко реагувати на такі випадки і унеможливити травмування черкащан. У наступному році на потреби підприємства планують придбати ще декілька легкових автомобілів і спецтехніку з до комплектацією. Нова техніка дозволить якісно та оперативно виконувати завдання з обслуговування мереж, – запевняє керівник «Черкасиводоканалу» Сергій Овчаренко. Загалом, рік що минає був успішним для черкаського Водоканалу. Вдалося виконати низку завдань з модернізації підприємства. Тож придбання сучасних автівок стало логічним завершенням річної продуктивної роботи.

«Черкасиводоканал» отримав новорічний подарунок від міської ради

«Черкасиводоканал» отримав новорічний подарунок від міської ради

Керівництво міста та підприємства привітали водоканалівців із прийдешніми святами. Міський голова вручив колективу підприємства сертифікат на 4,5 млн грн. Музичні вітання водоканалівцям подарував академічний хор «Канон».

«Черкасиводоканал» реконструює головну каналізаційну насосну станцію

Переобрання нового складу Черкаського міськвиконкому не уникнути

Міський голова погоджується з тим, що діючий склад виконавчого комітету є нездатним для плідної роботи. “У новому виконкомі мають бути представлені особи не залежні від політичних партій та кланів”, – заявив міський голова.“Я прагну бачити на керівних посадах у місті ефективних менеджерів, а не представників політичних сил,що лобіюють інтереси конкретних осіб”,- стверджує Анатолій Бондаренко.

 

“Кінотеатр “Салют” має бути повернений у комунальну власність”,- заявив міський голова Черкас

“Кінотеатр “Салют” має бути повернений у комунальну власність”, – заявив міський голова Черкас

Кошти, що сплачують за оренду кінотеатру “Салют” депутати від БПП Мирза та Чернецький мізерна. “Цей майновий комплекс має належати усій громаді Черкас, а не окремим особам з депутатського корпусу”, – переконаний міський голова.“Президент України має дати оцінку діяльності псевдопатріотів із фракції БПП в Черкаській міськраді”, – міський голова обурений зловживанням владою з боку депутатів із Блоку Петра Поршенка. “Це політичне замовлення проти мене та проти людей,що мене оточують. З метою усунути мене з посади та керувати Черкасами в “ручному режимі”,- переконаний Анатолій Бондаренко. “Правоохоронці навмисне не бачать порушень закону представниками президентської партії у Черкасах”,- заявив міський голова.“Ні на які домовленості я з ними не піду!”: мер Черкас стосовно призначення на керівні посади у Черкасах людей, що працюють на ОЗУ “Торпеди”.

дивіться також:

Два депутати Черкаської міськради хочуть «приХватизувати» кінотеатр «Салют»?

Міський голова заявив, що зрив учорашньої сесії міськради був організований представниками БПП

На черкаському мосту знов реверсний режим руху. По обидва боки велитенські черги в яких чимало вантажівок вагою понад 5 т.

Виявилося, що зарано раділи черкащани відкриттю двостороннього руху черкаським мостом. 28 грудня без жодних пояснень знов повернуто реверсний режим руху. Напередодні свят це створює нестерпні незручності для містян та мешканців лівого берегу. В чергах, пори існуючі обмеження в 5 т., помітно чимало вантажівок.

Міський голова заявив, що зрив учорашньої сесії міськради був організований представниками БПП

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко під час брифінгу заявив про те, що зрив учорашньої сесії міськради, а відповідно зрив прийняття бюджету був організований представниками БПП. – У нас є документ, який підтверджує, що секретар міськради знав і візував учорашню акцію, яка зірвала сесію, ще до її початку. Ми повідомимо правоохоронні органи і надамо ці документи, – сказав Бондаренко. Нагадаємо, вчора активісти ГО «Автоєвросила» зірвали засідання сесії міськради, апелюючи до стану доріг у місті.