Адвокатів не пускають до підозрюваного у вбивстві Гури

Правозахисники не можуть потрапити до палати вбивці у Третій міській лікарні. Натомість, всередину заходять зовсім незрозумілі люди. Адвокати стверджують: процес спілкування карного розшуку з підозрюваним ніяк не фіксується, тож можливий моральний тиск. Крім того, поліція повинна була надати безперешкодний доступ до підзахисного.

В Черкасах убито депутата обласної ради від “Батьківщини” Сергія Гуру. 

В Черкасах говорили про дотримання закону, щодо мінімальної заробітної плати

На розширене засідання міжвідомчої робочої групи запросили голів РДА, представників профспілок та голів ОТГ Черкаської області.Головним питання, що розглядали на засіданні, було дотримання виконання вимог закону України про мінімальну заробітну плату на Черкащині.Попри намагання фіскальної служби та працівників пенсійного фонду “зарплата в конвертах” ще має місце на підприємствах області.

Дивіться також: У Смілі говорили про термомодернізацію

 

Київський публіцист та аналітик презентував в Черкасах свою нову книгу

Валентин Бадрак – автор низки книжок та публікацій у сфері мотивації людської діяльності, розвитку особистості безпеки, а також безпеки держави.Книга “Успішні жінки в чоловічому світі” – це одинадцята книга у творчому доробку Валентина Бадрака. У книзі, робота над якою тривала 24 роки, представлено понад 300 осіб, використані елементи синтетичного аналізу, створені і представлені вдосконалені форми геній-терапії

Дивіться також: Вийшла у світ книга талановитого черкасця

Вбивця черкаського депутата – під цілодобовим конвоєм у лікарні, – поліція

Як відомо, 24 травня опів на сьому вечора в офісі по вул. Хрещатик убито депутата облради, колишнього заступника міського голови та кримінального авторитета Сергія Гуру. Озброєний пістолетом та гранатами вбивця проник до приміщення та взяв людей в заручники. За інформацією джерел, зловмисником виявився колишній охоронець потерпілого Микола Гончар.

Поліція штурмувала приміщення після того, як почулася стрілянина.

За словами нинішнього охоронця убитого Гури, нападник зробив два постріли в район грудної клітини та голови депутата. Охоронець, в свою чергу, намагався відстрілюватися від нападника з травматичної зброї.

Правоохоронці проводить розслідування за статтею 115 Кримінального кодексу України – «умисне вбивство».

Дивіться також: У Черкасах убито депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова.