Черкаські поліцейські відзначились навичками оптимізації

З нагоди проведення мегамаршу у вишиванках, у якому черкасці пройшли бульваром Шевченка, працівники поліції контролювали громадський порядок. Зокрема співробітниками поліції були створені умови відсутності автомобільного руху для безпечного проведення свята. Відзначимо, що цьогоріч полісмени поквартально перекривали рух, по мірі просування колони учасників маршу, що дозволило не паралізовувати рух у центрі міста загалом.

Анатолій Бондаренко привітав молодят

У парку «Сосновий бір» міський голова Черкас Анатолій Бондаренко зустрів молодят та привітав їх з утворенням нової сім’ї а також побажав їм довгих років спільного життя. Також привітання адресував батькам молодят та зробив спільне фото с молодими.

Містяни продемонстрували свою національну ідентичність

21 травня у Черкасах відбувся мегамарш у вишиванках. Збір учасників ходи розпочався на площі Богдана Хмельницького, де близько сотні людей заспівали гімн України та організованою ходою рушили до пам’ятника Борцям за волю України. Протягом всього маршу люди виконували різноманітні пісні та вигукували патріотичні гасла. На Соборній площі до руху у вишиванках приєднався і міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.
За словами організаторів маршу, основною метою заходу стала популяризація національного вбрання серед жителів міста та області.