Черкаські студентки готуються затьмарювати красою

За два тижні відбудеться фінал конкурсу краси «СтудМіс Черкащини». Цьогоріч у змаганнях візьмуть участь 17 претенденток на звання найкрасивішої студентки області. Переможниця поїде до столиці, а якщо пощастить, то й до Китаю. Поки що дівчата інтенсивно готуються, проводять репетиції, відвідують тренажерний зал та слідкують за дієтами.

Під час конкурсу учасниці покажуть себе у виході-знайомстві, купальниках та вечірніх сукнях. Таланти студенток вже оцінило професійне журі. Також будуть номери-подарунки для глядачів. Переможниця отримає путівку за кордон, ексклюзивний годинник, коштовності та можливість представляти Черкащину на Всеукраїнському рівні. Нагадаємо, що минулого року черкащанка Анна Соколова підкорила не лише область та Україну, а й гідно показала себе у Китаї.

Арт-терапія: у Черкасах вчать малювати піском

У Черкасах вчать малювати піском. За допомогою незвичайної арт-терапії люди виражають свої емоції та знімають стрес. Нещодавно донеччанка Альона Сержантова стала випускницею студії пісочної анімації «Дюна», тепер вона навчає дітей приборкувати пісок. Головне мати не вміння, абажання творити, впевнена викладач. Серед її вихованців – талановиті учні, як от Михайло Онопрієнко. 9-класник створив незвичайну листівку до Дня матері, яка вже підкорила Інтернет.

 

Черкащанин підкорив Європу

Про Черкаси дізналися в Іспанії. Днями звідти повернувся черкаський спортсмен Михайло Кисляков з перемогою на чемпіонаті Європи з бодібілдингу. Завдяки старанній та виснажливій роботі над собою він обійшов 20-х конкурентів та здобув золото. Про переможну поїздку, особливості підготовки до змагань, систему тренувань та харчування чемпіон поділився з глядачами «Антени».

Донька черкаської волонтерки потребує допомоги

У доньки черкаської волонтерки виявили рідкісне захворювання. 11-річна Вікторія Півториста страждає від ураження імунної системи. На діагностику та лікування потрібні 10 тисяч доларів.

Півроку підтримуючої гормональної терапії у черкаському відділенні онкогематології результатів не дало. Щоб призначити належне лікування, потрібно провести діагностику. Дуже шкода, але в Україні це не можливо. Тому для повної діагностики організму дівчинки потрібно їхати в Ізраїльську клініку онкогематології.

Мама Вікторії Людмила Ярмолатій достеменно знає, як хворим дітям потрібна підтримка, адже вже три роки вона розважає дітей у ролі лікарняного клоуна в місцевому онкодиспансері. Так сталося, що біда не оминула її донечку. Врятувати життя Вікторії можливо. Номер картки приватбанку мами Людмили Ярмолатій 41 49 43 78 15 14 81 17. Номер тел. 063 31 79 300. Не будьте байдужими.