ЧЕЛУАШ має конкурувати з приватними підприємцями

Про це під час прес-конференції заявив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Зважаючи на дорого вартісну та не завжди якісну роботи підрядника, який здійснює зимове утримання доріг, місто взялося оснащувати власне комунальне підприємство.

У 2016 році з ініціативи міського голови на підприємстві ЧЕЛУШ проходило розслідування щодо проявів корупції. Тоді правоохоронці виявили не одне порушення законодавства.

Для черкаських спортсменів відкрили реабілітаційний центр

Він знаходиться на Центральному стадіоні і готовий прийняти від 70 до 140 осіб на день. Вся техніка «розумна» і розрізняє команди в залежності від захворювання.

На Центральному стадіоні ще не вирішили, як прийматимуть пацієнтів і не встановили вартість послуг. Але першочерговий доступ до Центру реабілітації матимуть футболісти «Черкаського Дніпра».

Невдовзі черкаський Центральний стадіон оновиться.

 

Черкаси – місто №1 в Україні по кількості відремонтованих доріг

Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко під час прес-конференції. Наступного року заплановано завершити ремонт бул. Шевченка, оновити вул. Сумгаїтську та розбудувати вул. Квіткову. Також буде здійснено ремонт тротуарів, розпочнуть з вул. Гагаріна, далі візьмуться за розбудову набережної.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко відзвітував за рік роботи.

Побажання від черкащан місту у прийдешньому році

Вже невдовзі завершиться ще один рік у житті Черкас та його мешканців. Тож, напередодні свята Нового року ми запитали людей, щоб вони побажали нашому місту і містянам у прийдешньому році.

«Зняти» квартиру, піти у ресторан, чи лишитися вдома: де у Черкасах зустріти Новий рік.

Валерій Лютий про можливі кадрові зміни

Новий начальник поліцейських Черкащини, в рамках першої прес-конференції на новій посаді, Валерій Лютий розповів про можливі кадрові ротації. Пан Лютий підкресли, що його основною задачею являється якісна організація роботи відомства, а не зміна кадрова перестановка.

Новопризначений керівник обласної поліції поспілкувався з журналістами.

Новопризначений керівник обласної поліції поспілкувався з журналістами

Новопризначений очільник обласної поліції Валерій Лютий провів зустріч з журналістами, аби розказати про свої наступні дії та відповісти на питання. Зокрема Валерій Васильович розповів про готовність співпрацювати з громадськістю та ЗМІ. Окрім того пан Лютий окреслив нагальні проблеми в правоохоронній системі Черкащини та кадровий дефіцит.

Раніше громадські активісти протестували проти призначення Валерія Лютого та пікетували обласне управління поліції.