Черкаським лікарням заборонили купувати російські товари

Депутат міськради Олександр Дишлюк повідомив про результати аналізу елетронних закупівель комунальними закладами міста. Виявилося, що Друга міська поліклініка, Перша міська поліклініка, дитяча міська лікарня, «Центр матері та дитини» проводили або планують закупівлю миючих засобів, які виробляє країна-агресор.

Черкаська міськрада визнана найпрогресивнішою в Україні

Відповідну нагороду міському голові Анатолію Бондаренку в присутності депутатів та громадськості вручила регіональна уповноважена з прав людини Олена Фюдр:

– За результатами експертної оцінки Черкаська міська рада визнана найпрогресивнішою в Україні. Це означає, що крім більшості обов’язкових норм, у Черкасах впроваджують новітні практики щодо доступу до публічної інформації, які сприяють відкритості та прозорості депутатської діяльності.

Екс-депутат отримав подяку від міського голови

Міський голова Анатолій Бондаренко під час сесійного засідання урочисто вручив подяку Араіку Мкртчяну, який неодноразово обирався до складу Черкаської міськради, має активну життєву та громадську позицію, а також продовжує роботу на окрузі.

Хлопець у візку розповів, як в Черкасах не дбають про інвалідів

У кожної людини є претензії щодо того, як все влаштовано у нашому місті. Але є особлива категорія суспільства, яким необхідно не багато для нормального життя. Із цими зауваженнями ми вислухали Любов Тітаренко та її сина, людину із обмеженими можливостями, Віталія Тітаренка.

Черкаські комунальники облаштовують місто

У Черкасах продовжуються роботи по ремонту та заміні каналізаційних колодязів на проїзних частинах. Черговою ремонтною точкою став колодязь на перетині вилиць Хрещатик та Остафія Дашкевича. Комунальники провели заміну каналізаційного кільця, люку та наклали свіжий шар цементу.

Захаращене подвір’я державної установи

Шматки дерева, які перекривають каналізаційний колодязь – такі речі можна зустріти у одному із подвір’їв середмістя Черкас. А саме біля Соборної площі перед будівлею Державної міграційної служби України.

Роботи Максима Гладька показали у Черкасах

Результати роботи за два роки, Максим Гладько зібрав у одній колекції картин, які представили на загал. Виставка стала проміжною, адже знаходиться в періоді між творчими ювілеями. Основною рисою зібрання картин є те, що митець знаходиться у процесі розвитку та пошуку, тому це відобразилось на стилі полотен, а саме у реалізації живописно-дизайнерського проекту. Особливістю проекту являється можливість сюжету витвору мистецтва виходити за кордони картинної рами, іншими словами створювати ефект продовження образу.