Святковий ярмарок квітів у Черкасах

Виконком Черкаської міської ради ухвалив рішення щодо продажу квітів по вулиці Смілянській. Таким чином з 4 по 8 березня біля будівлі Палацу дитячої та юнацької творчості( колишній Палац піонерів) розташовуватиметься квітковий ярмарок. Продаж квітів здійснюється з 8 до 20 години. Організатором ярмарку виступило комунальне підприємство «Черкаські ринки».

Україна черкає на сьому хвилю мобілізації

Генштаб ЗСУ ще у січні анонсував черговий призив. Наразі Збройним силам потрібні танкісти, артилеристи. Головне завдання кожної області – створення оперативного резерву. Спеціально навчених та підготовлених людей викликатимуть на службу лише після Указу Президента про мобілізації. Докладніше розповів начальник відділу обліково-мобілізаційної роботи обласного військкомату Олег Веретільник.

У Черкасах відзначили найактивніших жінок

Найвідоміших жінок області привітали зі святом та вручили нагороди за свою діяльність. Так керівництво Черкаської області відзначило волонтерок, освітянок та медиків, які за минулий рік зробили найвідчутніший вклад у розвиток регіону, а також у допомогу нашим воїнам на Сході країни. Після офіційної частини заходу, владці заслухали проблеми та зауваження жіноцтва.