Надія – майбутній лідер української держави

Увесь світ підтримує ув’язнену в Росії українську льотчицю Надію Савченко. Черкащани також вийшли на центральну площу міста аби сказати слова підтримки на адресу Надії.

Як стало відомо, вирок суду українка почує лише 21 березня. До цього часу Савченко буде продовжувати сухе голодування. За словами адвоката льотчиці, стан її здоров’я суттєво погіршився.

сав1 сав2 сав3 сав4

ПАТ «Азот» – користь чи шкода?

Нещодавно головне хімічне підприємство Черкас ПАТ “Азот” відновило роботу. Отож деякі жителі міста почали скаржитися на забруднене повітря. Крім того, декілька тижнів тому ПАТ “Азот” звернувся до “Черкасиводоканалу” з вимогою негайно повернути борг, через що черкащани можуть залишитися без води. Отож журналісти “Антени” поцікавилися у жителів міста, що більше дає “Азот”: користі чи шкоди?

У Черкасах вшанували Кобзаря

Щороку Україна відзначає роковини великого Кобзаря Тараса Шевченка. На Черкащині, як батьківщині поета, йому віддають особливу шану. Отож 9 березня біля пам᾽ятника Тарасу Григоровичу, що біля драматичного театру зібралися представники влади, громади та творча інтелігенція аби згадати добрим словом Кобзаря та почитати його поезії.

На цьому заходи, присвячені вшануванню Тараса Шевченка не закінчуються, освітні заклади підготували різноманітну та насичену програму. Докладніше про це директор міського департаменту освіти Марина Бакланова.

Чи буде Надія Савченко вільною?

3 березня Надія Савченко заявила, що розпочинає сухе голодування. Цим жінка протестує проти того, що російський суд відмовив їй у праві останнього слова і, чергового перенесення судового процесу на 9 березня. Нині увесь світ, разом з Україною, стежить за долею української льотчиці. Отож, ми теж не оминули увагою цю історію і вирішили вияснити думку містян щодо того, як вони бачать закінчення суду над Надією.