Надання землі для атовців – одне з проблемних питань

1190 атовців вже подали заяви на отримання землі. Але основна проблема полягає в тому, що місто не володіє такою кількістю вільних земельних ділянок. Нині комісія розглядає декілька варіантів вирішення питання: фінансове відшкодування або будівництво багатоповерхівок для учасників АТО. Подібна практика вже існує в Сумах, тож делегати від черкаської міської влади збираються відвідати сусідній обласний центр, щоб перейняти досвід.

Болюче питання міста: стан зливової каналізації Черкас

Очільник профільного управління розповів щодо проблем міської зливової каналізації

Жителі міста Черкаси неодноразово помічали огріхи в результатах ремонтних робіт різних об’єктів міста. Зокрема містяни зазначили, що по вулиці Небесної Сотні з’явилось провалля каналізаційного стоку. Прокоментував ситуацію та окреслив сьогоднішній стан зливової каналізації Черкас начальник управління вуличної інфраструктури Сергій Отрешко.

Черкаські першокласники попрощалися з букварем

У День вишиванки учні 1-А класу спеціалізованої школи №17 сказали до побачення букварику. Символічно першокласники одягли національне вбрання та порадували присутніх танцями та співами.

Біля податкової у Черкасах «переплав» замість переходу

Багаторічна калюжа заважає пішоходам перетинати вулицю. В період дощів у цьому місці утворюється міні-озеро, що не висихає навіть у спеку. Проблема виникла внаслідок капітального ремонту вул. Хрещатик, який було здійснено у 2012 році. Тоді асфальтувальник не зробив заїзди, через що утворилася різниця між проїжджою і пішохідною частинами.