У Черкасах для підприємливої молоді відкрили бізнес-центр

У Черкасах для підприємливої молоді відкрили бізнес-центр. Він знаходиться за адресою вул. Смілянська 23, оф.35. Кожен, хто прагне спробувати себе у ролі підприємця може безкоштовно попрацювати в офісі та скористатися послугами фахівців. Детальніше про бізнес-центр розповість його засновник, депутат міської ради від ВО «Батьківщина» Роман Діскант.

Черкащани пригадували, хто зображений на українських гривнях

Українській гривні як грошовій одиниці незалежної України виповнюється 20 років. 2 вересня 1996 р. стартувала грошова реформа. За встановленим курсом було перераховано у гривні ціни, тарифи, зарплати, стипендії, пенсії, кошти на рахунках підприємств, установ та організацій тощо. Після 16 вересня 1996 р. приймання карбованців в усі види платежів було припинено, і єдиним законним засобом платежу на території України з цього моменту стала гривня.

В Україні існує 9 купюр, номіналом 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100, 200, 500. Журналісти «Антени» поцікавились у черкащан, чи знають вони, хто зображений на українських гривнях.

Палац молоді може стати локомотивом мистецького життя Черкас

Протягом останніх років у Палаці молоді постійно змінювалися директори. У 2012 на чолі закладу стояла екс-регіоналка Ольга Сисоєва, потім черкаська ведуча Ірина Тітовська, і врешті режисер та співак Нодарі Росопідзе, який і здобув перемогу в конкурсі на вакантну посаду. Як йому це вдалося далі у сюжеті.