Корсунь-Шевченківський район: рятувальники деблокували водія автомобіля, який потрапив у ДТП

30 жовтня, о 15:25 на 144 кілометрі автошляху “Київ-Знам`янка”, біля ресторану “Вітряк” сталася дорожньо-транспортна пригода за участю атомобілів “Volkswagen Jetta” та “ВАЗ 21043”.

КП «Черкасиелектротранс» отримало спецодяг для робітників

Згідно меморандуму про співпрацю та партнерство між містом та ПАТ «Азот», підписаним у квітні цього року, підприємство передало комплекти спецодягу, які розраховані на всіх працівників комунального підприємства «Черкасиелектротранс».

Керівництво заводу і надалі планує продовжувати співпрацю з містом. Тому наступними етапами допомоги може стати ремонт майстерень та побутових приміщень «Черкасиелектротранс». Проте, у зв`язку з фінансовими труднощами, підприємство не в змозі допомагати місту надто часто. Адже, окрім опіки над «Черкасиелектранс», завод фінансує 11 шкіл та будує дитячі спортивні майданчики.

За словами міського голови Анатолія Бондаренка, завдяки подарунку від «Азоту», місту вдалося зекономити майже 1 млн гривень.

У міськраді хочуть створити довгострокову Програму розвитку Черкас

Міський голова Анатолій Бондаренко дав доручення департаментам до кінця тижня внести остаточні пропозиції до ПСЕР на наступний рік. Крім цього програму планується розробити до 2020 року включно. Серед пріоритетних напрямків роботи: ремонт доріг, галузь освіти, медицина та житлово-комунальний комплекс.

Міський голова задоволений якістю капітального ремонту доріг

Цього року в Черкасах капітально відремонтували з десяток основних вулиць, зокрема полагодили Смілянську, Чорновола, Молоткова, Благовісну, Менделєєва, Надпільну, Байди Вишневецького. Нині триває реконструкція вулиці Героїв Дніпра, на Оборонній роботи на стадії завершення. Загалом, на цьогорічний капітальний ремонт доріг у Програмі соціально-економічного розвитку міста передбачено 123 млн. грн. Про виконання робіт поінформував міський голова Анатолій Бондаренко.

 

«Черкаси на 100% готові до зими», – міський голова Анатолій Бондаренко

Зокрема, він зазначив, що утримувати дороги зимою буде той підрядник, що і два роки до цього. За кілька днів має прибути нова техніка: грейдер та навантажувач. В цілому, місто готове зустріти сніг та ожеледицю. До прибирання тротуарів цього року будуть залучатися студенти профтехучилищ та працівники комунальних підприємств.

У Черкасах стартує акція по допомозі безпритульним

З 1 по 31 листопада у Черкасах триватиме акція по збору теплого одягу, взуття, засобів гігієни, продуктів харчування а інших речей, які необхідні безпритульним особам та людям, що опинились у складні життєвій ситуації. Акція «Подаруй тепло» вже втретє проводиться у Черкасах. Цьогоріч організатори планують збільшити масштаб заходу.

Допомогу планують збирати за такими адресами:

– вул. Самійла Кішки, 6

– вул. Самійла Кішки, 153

– вул. Надпільна, 532

– вул. Пацаєва, 26

– вул. Гетьмана Сагайдачного

– вул. Чорновола, 160/1

– вул. Грибоєдова, 106

– вул. Волкова, 40

У Черкасах циркачі порушують правила міського благоустрою

Про це під час вранішньої наради повідомив начальник Муніципальної інспекції Олександр Давиденко. Зокрема, він зауважив, що черкащани масово скаржаться на рекламну розклейку цирку, уже надійшло 40 скарг до управління.

У Черкасах дозволено розташовувати цирк на території «Дирекції парків» або Центрального стадіону. Втім, власники не отримували подібних дозволів, а домовились про розміщення на території «Епіцентру», – доповів Олександр Давиденко. Коментувати ситуацію на камеру посадовець відмовився, посилаючись на департамент архітектури, в компетенції якого видача дозволів. За словами керівника муніципальної інспекції, власники цирку – не місцеві, тож притягнути їх до відповідальності немає можливості. Зокрема цими питаннями повинна займатися поліція.

По темі:

У черкасах ніхто не може дати ради циркові