Невдовзі вулиця Сумгаїтська отримає новий вигляд

Депутат Черкаської міської ради Інна Михайлюк зачитала звернення до міського голови щодо заміни розділової смуги по вулиці Сумгаїтській. Депутат повідомила, що жителі цього мікрорайону скаржаться на жахливий стан елементу дорожньої інфраструктури. Окрім цього пані Інна акцентувала увагу на тому, що до вирішення цього питання слід підійти «творчо».

Депутати підтримали пропозицію і невдовзі вулиця отримає новий вигляд.

Читайте також: Торговці встановили кіоски на проїзній частині вулиці Гоголя і обнесли їх парканом.

Відомий черкаський меценат отримав годинник від мера

Екс-депутат Черкаської міської ради та відомий меценат Араїк Мкртчян отримав нагороду від міського голови у вигляді годинника. Відзначили колишнього депутата за активну громадянську позицію, та допомогу ветеранам Великої Вітчизняної війни.

Читайте також: Араїк Мкртчян: “Благодійність – моє покликання”.

У Черкасах відкрили футбольне поле, про яке мріяв міський голова

На сучасному полі гратимуть вихованців ДЮСШ “Дніпро-80”. На урочистому відкритті поля присутній народний депутат України Олег Петренко. Від імені міської влади очільник Черкас Анатолій Бондаренко подякував депутату Верховної Ради за сприяння. Представники влади подарували вихованцям спортивної школи футбольні м᾽ячі та першими спробували поле у грі.

Юні черкащани влаштували забіг у Долині троянд.

 

Кредитори вирішували подальшу долю ПАТ «Черкасиобленерго»

У «Черкасиобленерго» відбулись загальні збори кредиторів підприємства. На засіданні були присутні: ТОВ «Артек», в якості ініціюючого кредитора, ТОВ «Транснова» та ДП «Енергоринок». По ходу засідання арбітражним керуючим було запропоновано внести у список ще одного кредитора, однак боржник (ПАТ «Черкасиобленерго»), його колектив та ДП «Енергоринок» не підтримали пропозицію, адже за словами керівника юридичного відділу обленерго, це ще більше збільшило борг підприємства.

Читайте також: Працівники «Черкасиобленерго» вимагають від «Азоту» зменшення екологічної броні.

Між Олександром Радуцьким та депутатом Павлом Карасем виникла словесна перепалка

На позачерговій сесії Черкаської міської ради між депутатом Карасем та секретарем міськради Радуцьким виник конфлікт. На думку Павла Миколайовича скликання позачергового засідання було недоцільне. В свою чергу Олександр Романович повідомив, що невдовзі розпочинається передвиборча кампанія, тому, на його думку, депутат Карась робить подібні гучні заяви.

Читайте також: У Черкасах презентували переможців інкубатору громадських проектів.

Материнська династія: у Черкасах мама і донька створили будинки сімейного типу

Гарний приклад порятунку дитячих життів показала черкащанка Наталія Скрипнікова. Жодну дитину вона не вибирала. Всі прийшли до родини якимось особливим шляхом. Нині старші вже здобули професії, молодші ще навчаються у школі та опановують музичне мистецтво. Прийомна мама вважає виховання дітей своєю життєвою місією і щиро пишається синами та доньками.

Невдовзі Наталя стане ще й весільною мамою і видаватиме заміж старшу прийомну доньку. Материнський досвід вже успішно переймає її біологічна донечка Тамара Харченко. Попри молодий вік жінка вже виховує шестеро дітей. Півроку тому вона з чоловіком створила будинок сімейного типу і планує його розширювати.

Більшість дітей знайшли материнське тепло завдяки міській службі у справах дітей. Тут особливо вдячні жінкам, які зважились на такий серйозний крок, як материнство.

Нині у Черкасах існує 7 будинків сімейного типу і 9 прийомних сімей. Вони стали порятунком для обездолених діток і зробили їх щасливими. А бережуть родинне вогнище, як і споконвіку жінки – мами.

Торговці встановили кіоски на проїзній частині вулиці Гоголя і обнесли їх парканом

Після тривалої боротьби з незаконними торговими приміщеннями, що розташувались по вулиці Гоголя, в районі центрального ринку, врешті вони були прибрані, що дозволило провести там ремонт асфальтного покриття. Проте невдовзі кіоски повернулись на попереднє місце, окрім того власники огородили їх парканом, який є власністю міста, пошкодивши при цьому покриття дороги. Кіоски своїм розташуванням зменшують площу проїзної частини вулиці, що ускладнює пересування автомобілів, що рухаються у протилежному напрямку.

Читайте також: Триває капітальний ремонт вулиці Гоголя в районі Центрального ринку. Роботи здійснюються з повним перекриттям руху транспорту на ділянці.